Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Damjan Murko, Beyonce, Amy Winehouse, Jackson, večina slo. pevcev, ... Še dopišem...
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
DAMJAN MURKO, Anžej Dežan, Omar Naber, Nina Osenar, Mirna Reynolds ... pa še bi se našlo kaj, samo se trenutno ne spomnim...
od tujih pa Tom Cruise, Lindsay Lohan ....
od tujih pa Tom Cruise, Lindsay Lohan ....
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Pri meni tudi Werner zmaga. Pol je še seveda Murko, Peter Januš, Fredi Miler in kaj je še tega. Yo-Zo, ja, kako da sem skoraj pozabila na ta dva tupana
Med ženskami ni toliko zasedbe- Saša Lendero, ona Tina Lah od PB (mislim- halooo), Blazke Muler ne morem pa niti videt. Nekaj je na njen, kar mi dvigne pritisk do vrha
Normalno, sem pozabila: Domen Kumer. Da ga tepes, ce ga imas doma
Med ženskami ni toliko zasedbe- Saša Lendero, ona Tina Lah od PB (mislim- halooo), Blazke Muler ne morem pa niti videt. Nekaj je na njen, kar mi dvigne pritisk do vrha
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
Lara napisal/-a:Pri meni tudi Werner zmaga. Pol je še seveda Murko, Peter Januš, Fredi Miler in kaj je še tega. Yo-Zo, ja, kako da sem skoraj pozabila na ta dva tupana
pa še dežan
So give me your forever.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
če je paris hilton zvezdnik z denarjem bogatih staršev, pol ona zmaga
whitney huston.. me niti ne zanima kk se napiše tist njen ime
slo scena: murko, werner bljak, blagne, osenar, če je sploh ona kakšna zvezdnica, pa tis galunič pa večina slo. zvezdnikov.. vsi so za en k.
Da barovcev pa unih, k žvijo na kmetijah ne omenjam
whitney huston.. me niti ne zanima kk se napiše tist njen ime
slo scena: murko, werner bljak, blagne, osenar, če je sploh ona kakšna zvezdnica, pa tis galunič pa večina slo. zvezdnikov.. vsi so za en k.
Da barovcev pa unih, k žvijo na kmetijah ne omenjam
Zadnjič spremenil marypa, dne 03. Maj. 2008 18:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov