Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
bucka81 napisal/-a:sanaya napisal/-a:Men je un Rus k je bil na evrosongu tko odvraten.
men je pa cute, sploh tukaj,... http://www.bilandima.ru/bilanstyle/
fejst anti pa mi je Katja Koren (pevka), pa Lorella Flego (dormeo wannabe ), pa Lado Bizovičar (jej jej)in njemu podobni "ful težki frajerji" Jah kak jih ne prenašam
podpis!! sploh glede rusa (da je DELEČ od tega, da bi mi bil bljak!!!):D
Zadnjič spremenil *slatka*, dne 27. Maj. 2006 17:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
sanaya napisal/-a:Men je un Rus k je bil na evrosongu tko odvraten.
Se strinjam. Odvratni so mi tudi Tom Cruise, Beyonce Knowles, Nicole Scherzinger (una iz Pussycat Dolls)...sam Tom Cruise definitivno najbolj
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
men je pa tale sara iz bara kr neki. Skos se neki okol kaže pa to, pa je kao zabavna.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
A oni so še kr popularni? Jst pa nič ne slišim o njih.sanaya napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:men je pa tale sara iz bara kr neki. Skos se neki okol kaže pa to, pa je kao zabavna.
Vsi barovci so kr nekej. ker so nekej kvazi slavni
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
meni je pa trenutno najbolj bljak anžej dežan kok se pa on skoz nekam sili... pa ta njegova priliznjena dobra volja, joooooj!
najbl se mi je pa zagravžu ko sem enkrat na e+ gledala, kakšna je njegova soba. kr en "oltarček" ima, tam pa dišeče svečke pa slike pa predmetke od ljudi, ki mu ful veliko pomenijo (kako osladno). in ko je žalosten, gre do oltarčka, in gleda te stvari, in se spomni, kako ga imajo ljudje radi (za bruhat). na posebnem mestu je pa pisemce ki mu ga je napisala maja slatinšek ki je "itak en tak sonček". mislm res ej, jaz sem skor kozlala zraven.
najbl se mi je pa zagravžu ko sem enkrat na e+ gledala, kakšna je njegova soba. kr en "oltarček" ima, tam pa dišeče svečke pa slike pa predmetke od ljudi, ki mu ful veliko pomenijo (kako osladno). in ko je žalosten, gre do oltarčka, in gleda te stvari, in se spomni, kako ga imajo ljudje radi (za bruhat). na posebnem mestu je pa pisemce ki mu ga je napisala maja slatinšek ki je "itak en tak sonček". mislm res ej, jaz sem skor kozlala zraven.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
gemini napisal/-a:A oni so še kr popularni? Jst pa nič ne slišim o njih.sanaya napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:men je pa tale sara iz bara kr neki. Skos se neki okol kaže pa to, pa je kao zabavna.
Vsi barovci so kr nekej. ker so nekej kvazi slavni
zanč je bla sara spet na e+..neki je vodila...ne vem kaj. Pa tale rada bo kao začela pevsko kariero. Baje da si je dala povečat joške. Ja pa Klemn tut neki sanja, da bi bil pevc...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Latte napisal/-a:Trenutno je najbol bljak Anžej Dežan, sploh v tistem novem spotu k je ko en volkodlak in se neki bebasto pači
Se strinjam..men se je pa tud tok zagravžal, k je komentiral na evrosongu..k je mel za vsak komad neki za povedat..mislm sebe poglej do kam si pršu, cucek en..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Ne prebavljam Alme (če jo lahko štejemo med zvezdnike ) pa teh glupih Barovcev, vseh teh wannabe pevcev ala Fredy, pa 4our ali kaj že so (tisti, ki so snemali spot doma v gozdu pa za povrh vsi 4 nimajo posluha ). Mislim, predvsem takih, ki sami s sebe delajo norce in je še mene sram, ko kaj takega vidim.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zvoncica napisal/-a:meni je pa trenutno najbolj bljak anžej dežan kok se pa on skoz nekam sili... pa ta njegova priliznjena dobra volja, joooooj!
O bad....gejko....
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov