Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
cher je res grozna od teh operacij ja.pa glede operacij tud jelena karleuša (ful ma grde kolagerane ustnce).sploh ne maram umetne lepote, ker to ni tista prava in zame človek ni lep če je lepotno popravljen...
če ne pa mi zadnje čase ni ušeč sploh dolly parton (neki tazga)..vsa čudna pa kr neki poje brezvez
če ne pa mi zadnje čase ni ušeč sploh dolly parton (neki tazga)..vsa čudna pa kr neki poje brezvez
- Rock Chick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2006
Uf, vizualno mi je nekam tale naš Anžej Dežan fuj- tist njegov 'facial hair', tak mimo usekano mi je. Sam drugače mi je on okej. In ojej, Damjan Murko- ta mi je pa totalno faljen. Dadi Daz, Mišo iz Bara, Snoop dog od tujih...
Sanja Grohar mi je tudi neverjetno antipatična in ne vem zakaj tudi Katarina Čas- za njo pa sploh ne najdem razloga, ker si v bistvu mislim, da je kar luškana punca in se ne preserava. Uf, pa una Mirna Reynolds. Paris Hilton- glupa afna. Voditeljice E+ (vse, Jelena+ uni dvojčici). Tanja Žagar- uf! Ko ta baba začne pet al pa govorit! Celine Dion mi enostavno ne potegne. Aha, pa od naših Zvezdana Mlakar- tam pri Mariu je pa sploh ne morem!
Ok, trenutno se več ne spomnem, sam bi se še zihr kdo našu.
Sanja Grohar mi je tudi neverjetno antipatična in ne vem zakaj tudi Katarina Čas- za njo pa sploh ne najdem razloga, ker si v bistvu mislim, da je kar luškana punca in se ne preserava. Uf, pa una Mirna Reynolds. Paris Hilton- glupa afna. Voditeljice E+ (vse, Jelena+ uni dvojčici). Tanja Žagar- uf! Ko ta baba začne pet al pa govorit! Celine Dion mi enostavno ne potegne. Aha, pa od naših Zvezdana Mlakar- tam pri Mariu je pa sploh ne morem!
Ok, trenutno se več ne spomnem, sam bi se še zihr kdo našu.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js sem pa včeri gledla proti koncu en film na popu, k je igrala Cathrine Zeta pa Julia Roberts (upam da sm dobr napisala) pa mi je bla Julia tok ogabna tam na koncu s tistimi vlkimi usti pa zobmi kot en zombi, čist sfaljeno nemorem vam povedat kako smešno je blo ko sem se malo bolj osredotočla na ta njena usta in zobe grozna mi je.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
nenanena napisal/-a:...nemorem vam povedat kako smešno je blo ko sem se malo bolj osredotočla na ta njena usta in zobe grozna mi je.
Niso ji dobr pobell zobkov pred tem filmom, k drgac ma ful bl bele
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov