Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Bageera napisal/-a:Uf pa tista vremenarka na pop tv je tut grozna... ne spomnim se imena, ampak je taka blond pa tko pocukrano sladkobno napoveduje vreme da me kr trebuh začne bolet...
Katja Jevšek
How blind can you get and still have eyes?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:opium napisal/-a:btw kaj je močnik?
opium.......zdej si me pa razočaral........močnik je slovenska narodna jed iz gresa in mleka.....kao mlečni gres/zdrob........pol pa gor še kakavček posuješ...mmmm....
a je res to? ne bi rekla...oz je neke vrste juha oz taka tekoča zadeva, ni pa sladka oz mi temu nikol nismo dodajal kakava? lahk da imajo različne jedi ista imena
ja jst sm vedno posula še kakav v prahu gor po močniku......in stoposto je močnik to kar sm napisala....se ga pač da narest v več oblikah..jst sm napisala pač tazga k smo mi jedl doma in na kterem sem zrasla (no sej se mi pozna po kilah )konc OT.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Latte napisal/-a:Bageera napisal/-a:Uf pa tista vremenarka na pop tv je tut grozna... ne spomnim se imena, ampak je taka blond pa tko pocukrano sladkobno napoveduje vreme da me kr trebuh začne bolet...
Katja Jevšek
jp..men gre pa tut una tanova k šport vod..kaj je...neka nada al kaj že
-
*purple* - Cosmopsiho
girlie napisal/-a:Mario Galunič pa razni wannabe voditelji na Papriki. Aja, sej oni niso zvezdniki.
joj te paprikaši..te so pa res kr eni vsi skupi in niti en od njih nezna vodt oddaje..pa adi z E+-a mi gre tud na živce, sploh pa tist njegow glas k se ga kr ustrašš.........
-
*purple* - Cosmopsiho
Bageera napisal/-a:Men je tut Zmago Batina tak odbit, sam me pa vedno ful v dobro voljo spravi-ne vem zakaj, ampak men je fuuuuul sproščujoča oddaja... Pa po 24urah kjer same grozote pokažejo, se prov lepo sprostiš in spet dobre volje postaneš
no men se pa on ne zdi čist nč smešen in zabaven.....mi je res zlo glup in antipatičen...kr neki...
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
^^ Uf, meni tudi, pa da ne pozabim še na Erazma Pintarja.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
*purple bitch* napisal/-a:sanaya napisal/-a:Latte napisal/-a:Men gre pa Manca Zver na jetra zadnje čase
nisi edina
pomoje nas je kar velik.......
k sm slišala kaj sta se z jelinčičem pogovarjala
ko je ta p***a neumna
fak no
i love love
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov