Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
*purple bitch* napisal/-a:pa osnovne slovenske stvari nevejo-kaj je močnik........opa s kje so te pršle z bosne al kaj....pa še tm pomoje več vejo k tle...........
uf merki s takimi prbijanji,ker izpadeš blazn primitivno
drgač pa ja vse te novopečene missice,Anžej Dežan-nevem točn zakaj ampak me nervira neki,Saška Lendero itak brez komentarja,pa una kao wannabe blazno zanimiva Danica z E+.svašta
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
uf, tuki bi lahko naštevala in naštevala, pa spiska sploh ne bi bilo konec......po mojem mnenju je na slovenski sceni velio ljudi, ki si ne zasluži oznake slovenska zvezda
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Slatka Mala napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:pa osnovne slovenske stvari nevejo-kaj je močnik........opa s kje so te pršle z bosne al kaj....pa še tm pomoje več vejo k tle...........
uf merki s takimi prbijanji,ker izpadeš blazn primitivno
drgač pa ja vse te novopečene missice,Anžej Dežan-nevem točn zakaj ampak me nervira neki,Saška Lendero itak brez komentarja,pa una kao wannabe blazno zanimiva Danica z E+.svašta
ma dobr sej nism nč slabga mislna...men so bosanci čist kul...prbijajo take da se zmeri uščijm zravn.....obstajajo pa tud izjeme seveda.....sicr pa nevermajnd.......drgač pa bosna mi je lih tko taprva pršla napamet....
nč slabga mislna..........
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
sanaya napisal/-a:tanja žagar
Jaaa! Oni njeni glas pa smeh . Prov glavobol fašm. Pa ko je v vsakem Dobro Jutro časopisu v uni reklami za Panter fitnes centr - obup! Že Foxyce so ble bruh, tale je pa višk. Ajd, ni tok grozna, sam mi jo je grozn nonstop videvat po TVju in se jo človek prov zasiti.
To bring the pieces together rediscover communication.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
SIEENA napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:pa osnovne slovenske stvari nevejo-kaj je močnik ... opa s kje so te pršle z bosne al kaj ... pa še tm pomoje več vejo k tle:?
Sam jst tega ne bom nikoli razumela.
Ooooo bog požegni, sm mela Zverovo usaj za bolj razgledano pa je čist ista kura k vse
How blind can you get and still have eyes?
-
*purple* - Cosmopsiho
sanaya napisal/-a:bucka81 napisal/-a:meni pa se zdi, da noben niti poznal ne bi te Mance Zver, če je ne bi očka naprej stišal ali pa vsaj bil minister
pa na jetra mi gre ta baba
nisi edina
pa kje so vidl na njej lepoto jest nevem.....
-
*purple* - Cosmopsiho
SIEENA napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:pa osnovne slovenske stvari nevejo-kaj je močnik ... opa s kje so te pršle z bosne al kaj ... pa še tm pomoje več vejo k tle:?
Sam jst tega ne bom nikoli razumela.
če se gre za bosno sem že pojasnila........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov