Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
girlie: That's the one. The one and only .
Čeprov je bila tud ona Natalija obup, ma vsaj za pogledat je bla, ta še to ni Jmbrečki sta pa itak klasa zase. Gor sta pršle ker ma očka neki pr Kanalu A. Tko kilo mejk apa mata gor, pa še vsakič je isti.
Čeprov je bila tud ona Natalija obup, ma vsaj za pogledat je bla, ta še to ni Jmbrečki sta pa itak klasa zase. Gor sta pršle ker ma očka neki pr Kanalu A. Tko kilo mejk apa mata gor, pa še vsakič je isti.
To bring the pieces together rediscover communication.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Bageera napisal/-a:ooo moj bog po ogledu tegale prispevka moram obvezno dodat še 3 kure:
-Manca Zver
-Nina Osenar
-Alma Brđanović
Za njo sem že prej vedela.....Ostali dve pa isto ja....Koklji...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bucka81 napisal/-a:ciber_girl napisal/-a:Bageera napisal/-a:ooo moj bog po ogledu tegale prispevka moram obvezno dodat še 3 kure:
-Manca Zver
-Nina Osenar
-Alma Brđanović
Za njo sem že prej vedela.....Ostali dve pa isto ja....Koklji...
OMG najprej reče, da mora bit miss tudi razgledana oz. izobražena, pol pa nič ne ve
me je kr sram da mamo take bedaste ljudi v sloveniji, ki si pol še sploh upajo it pokazat na tv..........o fak.........sej ne morš vrjet.........pa osnovne slovenske stvari nevejo-kaj je močnik........opa s kje so te pršle z bosne al kaj....pa še tm pomoje več vejo k tle...........
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Od tujih Mariah Carey, Eminem, Cameron Diaz, Ali G, Josipa Lisac, Colonia, J.Lo...
Od naših pa Lado Leskovar, Zoran Predin, Pero Lovšin, Alenka Godec, Ana Liza iz Mariota, Boštjan iz E+, plus prenekateri politiki (Janša, Bajuk, Erjavec, Pahor...) itd.[/b]
Od naših pa Lado Leskovar, Zoran Predin, Pero Lovšin, Alenka Godec, Ana Liza iz Mariota, Boštjan iz E+, plus prenekateri politiki (Janša, Bajuk, Erjavec, Pahor...) itd.[/b]
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
SSarchy napisal/-a: Ali G,
Lado Leskovar, Zoran Predin, prenekateri politiki (Janša, Bajuk, Erjavec, Pahor...) itd.[/b]
uf ja sm pozabla še tele oment.........zoran predin pa sploh k neki šinfa atomike kašno musko majo......a sori njegove gate na glavo pa dva svinčnika u nos.........obup od obupa......in poitiki......misl da sm že kar nekikrat omenila, ampak bom še enkrat :use bi postrerila; začel abi z janšo!!!!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]