Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
joj, vse kar sm do zdj prebrala se strinjam, vsi so fuj fuj fuj, rebeka še posebej, kako je ona lahko bla misica, ampak na žalost ni edina grda misica, predvsem tiste, ta zgodnejše misice so katastrofa
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Werner in una Brigita al kaj je ... Ma kar sladkorno dobim, k ju vidm po tv-ju, še posebi Wernerja z unimi izpranimi blond prameni - fujjjjjjj![]()
se nebi mogla bolj strinjat. ona mi je v faco kt ena munjena opica (se opravicujem vsem opicam, ker so cist cortkane)
wernerja bi pa sploh mogl prepovedat sladkornim bolnikom predvajat

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
leena napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Werner in una Brigita al kaj je ... Ma kar sladkorno dobim, k ju vidm po tv-ju, še posebi Wernerja z unimi izpranimi blond prameni - fujjjjjjj![]()
se nebi mogla bolj strinjat. ona mi je v faco kt ena munjena opica (se opravicujem vsem opicam, ker so cist cortkane)
wernerja bi pa sploh mogl prepovedat sladkornim bolnikom predvajat
saj tale brigita je kar zanimiva!

http://media.izklop.com/?media=http%3A% ... kazala.wmv
ogled priporocljiv le moskim, starejsim od 16 let!

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
damjan murko............no sicer nemormo rečt da je zvezdnik-sam useen tale mi pa cupa živc, kadar ga vidm!!
erazem pintar...al kwa je že............kr slabo mi rata k ga vidm!
fredi miler........da se pa sploh zapet kej..........joooj-tale je pa res umetnik!
danny, jooj pederčina, nataša pa damir(sanski moški)-povsod sta kjer jih nočš vidt, sanjsaka ženska miša margan-čist sanjska ja,tulio furlanič-ne morš vrjet.........
pa še in še jih je, sploh v sloveniji!!!!

erazem pintar...al kwa je že............kr slabo mi rata k ga vidm!
fredi miler........da se pa sploh zapet kej..........joooj-tale je pa res umetnik!
danny, jooj pederčina, nataša pa damir(sanski moški)-povsod sta kjer jih nočš vidt, sanjsaka ženska miša margan-čist sanjska ja,tulio furlanič-ne morš vrjet.........
pa še in še jih je, sploh v sloveniji!!!!

- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
sorry samo fredi pa sploh ni bljak
mislim... ne moreš ga primerjat z nobenim murkom in erazmom in niti s sanjskim parom... kr če je fredi bljak pol je tak tri četrt te scene ko pojejo na gasilskih veselicah bljak... pač ni nek muzičar ala newem kaj.. ampak poje, folk se ma fajn.. newem meni se sploh en zdi bljak oseba pa še skoz se smeji
na naši šoli je enkrat tangice z njegovim logotipom delil oz. jih metal med publiko med nastopom.. yapakirane so ble, seveda 

-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
Sedaj pa še moja black lista:
1. Danny, Murko, Božičeva Pika, Lendero, Dremelj, mrs. Carey & mrs Lopez
2. Fredy, Atomiki & Turboti & Bepop & Game Over & podobni
3. Family Jackson
Še utemeljitev k vsaki točki;
1. Svet se mora vrteti okoli mene, prikazan(a) moram bit popolno, čeprov nimam posluha me ljudje z "občudovanjem" "poslušajo"
2. Čeprov SAM(I) vem(o) da me/nas folk ne prenaša, znam(o) nardit hude fešte, pa še v javnosti ne kažemo svojih muh oziroma se nasploh malo kažemo okoli
3. Razred zase. Folk se nad njimi/posamezniki zgraža, v javnosti izvajajo škandale, vendar se vedno imajo kilometre oboževalcev in prodjajo albume v milijonskih nakladah... KAKO ZA VRAGA JIM TO RATA NI NOBENMU JASN!
1. Danny, Murko, Božičeva Pika, Lendero, Dremelj, mrs. Carey & mrs Lopez
2. Fredy, Atomiki & Turboti & Bepop & Game Over & podobni
3. Family Jackson
Še utemeljitev k vsaki točki;
1. Svet se mora vrteti okoli mene, prikazan(a) moram bit popolno, čeprov nimam posluha me ljudje z "občudovanjem" "poslušajo"
2. Čeprov SAM(I) vem(o) da me/nas folk ne prenaša, znam(o) nardit hude fešte, pa še v javnosti ne kažemo svojih muh oziroma se nasploh malo kažemo okoli
3. Razred zase. Folk se nad njimi/posamezniki zgraža, v javnosti izvajajo škandale, vendar se vedno imajo kilometre oboževalcev in prodjajo albume v milijonskih nakladah... KAKO ZA VRAGA JIM TO RATA NI NOBENMU JASN!

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
.:fiona:. napisal/-a:sorry samo fredi pa sploh ni bljakmislim... ne moreš ga primerjat z nobenim murkom in erazmom in niti s sanjskim parom... kr če je fredi bljak pol je tak tri četrt te scene ko pojejo na gasilskih veselicah bljak... pač ni nek muzičar ala newem kaj.. ampak poje, folk se ma fajn.. newem meni se sploh en zdi bljak oseba pa še skoz se smeji
na naši šoli je enkrat tangice z njegovim logotipom delil oz. jih metal med publiko med nastopom.. yapakirane so ble, seveda
za moj okus je fredi totalen amater, k krneki kruli u mikrofon, nasploh je kr neki.Sicer pa vsake oči majo svojga malarja........
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov