Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
Anchi napisal/-a:Meni ja pa najbolj odvratna (dobesedno!) oseba na slovenski sceni Danny in tiste njegoce zvezde. AAAAAAAA, že ko je reklama, bi najrajš zabrisala vse kar mam pri roki v TV, bognedaj da bi kdaj po pomoti zasledila njegovo oddajo na TV. :box: :fight: Sledi mu Helena Blagne s tistim svojim sprenevedanjem, kako ona ne bere rumenega tiska (v bistvu pa sama naroča in plačuje,da pišejo o njej vse mogoče trače)
Na tuji sceni pa...hmmm...malček najedajo tisti raperji z zlatimi zobmi (od Nellya naprej), ostali narod je dokaj sprejemljiv.
aha
pa gdč. Spears... ne ne ne... vsa družina spears!
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
u_k_i napisal/-a:evo moram dodat... anžej dežan...tako nadležnega glasu pa še ne v življenju, včeraj je mel pri nas v službi nastop, so tuji gostje spraševal če imamo karaoke
torej, kot tv persona in glas mije grozn, se pa vsaj ne nosi kar neki
uf, uf, uf...tega človeka pa ne prebavim Sploh, njegov stil oblačenja je bljak. Mislim, điii
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
žive ne morm Tine G bljak! tako prostaška se mi zdi, da je joj! od tujih pa Mariah Carey. priznam: lepo poje in luštna je samo halooooo; ne moreš za rojstni dan narest torto v svoji podobi za milijon dolarjev!! kako samovšečen si lahko?! in tisti njen: "ne bom stopila iz limuzine dokler ne odvijejo rdeče preproge!" jooooj! pa še taka diva razvajena je! iz istega razloga ne maram J.Lo
I forgive you after all
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Na kero šolo pa sploh hod? Men je tud čist mem drugač...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov