Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Lol, pa kako to da nisi? Zdej pa v juk pa na drevu ... Ej jz bi šla nazaj če bi bla na tvojm mestu..
Hehe, nja pa ta Rod je pa tut tak antipatik da bruh... don´t like him .. (who does anyway?)
Hehe, nja pa ta Rod je pa tut tak antipatik da bruh... don´t like him .. (who does anyway?)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
ma meni jih veliko gre na živce najbolj pa ne prenesem onega aleksandra al kaj koli je,pa daniela K. drugače pa mi po živcih lazi paris hilton!te ženske pa res ne morem
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
Lutkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
aaaaaaaaaaaaaa ne morm verjet kok babje fovšije je tukiiiiii gor!!!!!!!!
sploh newem kwa amte proti j.lo paris atomik harmonik rebeki,.... pomoje n še noben od vs paris in vse naštete spoznal u živo da bi jih lahko sodil po tv-ju jih pa tut ne morm sodt ker ne vemo kakšni so uresnici. sploh pa mislm da če bi vsaka punca sabo mela tok opravka kok ga mate z drugimi bi ble tut tko lušne kot te in jim ne bi mogle bit za kej fovš!!!!!! pa paaaaaaaaa
sploh newem kwa amte proti j.lo paris atomik harmonik rebeki,.... pomoje n še noben od vs paris in vse naštete spoznal u živo da bi jih lahko sodil po tv-ju jih pa tut ne morm sodt ker ne vemo kakšni so uresnici. sploh pa mislm da če bi vsaka punca sabo mela tok opravka kok ga mate z drugimi bi ble tut tko lušne kot te in jim ne bi mogle bit za kej fovš!!!!!! pa paaaaaaaaa
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men je Paris prou kul bejba. Pa itak... Jasno, da ne mormo ocenavat ljudi ki jih niti približno ne poznamo, oz jih poznamo samo prek tračev .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
Lutkica napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaa ne morm verjet kok babje fovšije je tukiiiiii gor!!!!!!!!
lutkica če ti gre ta tema na živce in se ti ti zvezdniki ki so nam pač antipatični na nevem kakšen način "smilijo" pač ne beri teh tem! ta tema ni namenjena sočutju do drugih zvezdnikov ampak da vsak pač izrazi svoje mnenje...nevem kaj te zdaj tu nevem kak moti!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
še enkrat-saška landero! joj, kolk je ne morem.
poglejte si to: http://24ur.com/naslovnica/eplus/200504 ... php?Rxn=20
lp
poglejte si to: http://24ur.com/naslovnica/eplus/200504 ... php?Rxn=20
lp
A moment on your lips, forever on your hips!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov