Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
bunnyka napisal/-a:Jao pa se en nemski pevec..SIDO, ki vedno nosi neko masko..ah..
blaaaaaah, sej res un "Mann mit dem Mask" al karkol že je.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sm vidla da vam paris hilton ni všeč. men je pa ona prov taka luškana pupika
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men je pa Ben Affeleck ful antipatičen,pa un od Jackass,za ženske pa ne vem, Jennifer Lopez mogoče-mi je antipatična,sam hkrati,mi je dobr zrihtana in luštna,tko da ne vem čist dobr.Od slovenskih mi je pa Jan Plestenjak čist ogaben,ker njegov sluzast karakter vn udar,pa tud sploh mi na videz sploh ni.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
tjaska napisal/-a:sm vidla da vam paris hilton ni všeč. men je pa ona prov taka luškana pupika
men je tut vizalno vsec.
sicer pa karaktera tk ne morm ocenjevat,kr je ne poznam.
prav fajn zgleda...jz bi tut tk zivela na atijovo bancno kartico,z tolko kesa da ga res nei mogla zapravit...jiiiihaaaa
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Uffff sm se spomnla še ene stare vešče oz. sm jo lih kar vidla na tv in mi grejo kr kocine pokonc, k jo slišm oz. vidm ... BERNARDA JEKLIN ... urednica Jane .... uggghhhhh kok mi je ta ženska zoprna ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
tiasha napisal/-a:Uffff sm se spomnla še ene stare vešče oz. sm jo lih kar vidla na tv in mi grejo kr kocine pokonc, k jo slišm oz. vidm ... BERNARDA JEKLIN ... urednica Jane .... uggghhhhh kok mi je ta ženska zoprna ...
joj, tudi meni gre ta ženska takooooooooo na živce ....
če se ne motim je že bivša urednica jane ....
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
bucka81 napisal/-a:Ona Žana z umetnimi joški (na žalost jo samo po tem poznam, če je še po čem drugem znana ne bi vedla)-KRIZA!
PLATINA mi gresta počasi že na živce-z njunimi "kavicami v postelji"(prav pocukrano)
Rok Kosmač (ne bi besed izgubljala-glas še nekak, ko pa vidiš stas, pa si želiš, da ga ne bi videl).
aja pa onega Ladota iz tvs ne morem videt (dva različna teniska-halo?? pa odvezane vezalke, pa ful frajera piči,...)-NE HVALA!
Donald Trump (Melanijo ste že omenli), Če je bogat misli, da lahko vsako žensko "kupi", če pa bi bil revež pa ga kaka lepotica niti povohala ne bi.
(jaz ga že zdaj ne bi, ker je BLJAK na kvadrat)
Hiltonove sestre (kvarita ogled hotelu)
hehe...sam res- kok je lahk kdo žano pozabu! fuuuj! to je kr ena budala! sam res: a je znana še po čem drugem, razn tistm silikonu !!!!!!
drgač pa od slovencev itaaqqq werner, dobrič, kosmač, skratka usi slinavi tipi k pojejo pesmi, k so ušeč sam našim omikam. od tujih pa hiltonca!
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Da ne pozabim: Helena Lovše!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov