Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jp mislm da Murko definitivno zmaga; sj se revež že tok trud d bi se nm obračal ob njem, da bi blo krivično do njega, da nebi dubu zaslužene titule najbolj bljak zvezdnika...zaradi Helene Blagne, Wernerja, Saške in podobnih tudi šaltam program
Od tujih mi gresta pa Lohanca in Paris najbolj na živce. Aja pa Osburnovi, of course
Od tujih mi gresta pa Lohanca in Paris najbolj na živce. Aja pa Osburnovi, of course
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Ja, Damjam Murko je absolutno zmagovalec - zato je pa tudi moj prijatelj na Facebooku!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Naši: Helena Blagne, Mario Galunič, Damjan Murko, Sašo Hribar, Werner, Brigita Šuler, Špela Grošelj, Sanja Grohar, Špelca Kleinlercher, Alma Brdžanovič, Rebeka Dremelj, Sabina Remar, Rajko Hrvatič, Tanja Žagar, Mirna Reynolds, Anžej Dežan, Jadranka Juras, Žana, Saša Lendero, Nina Osenar, Salome, Fredi Miler, Natalija Verboten, Jure Bradač, Lorella Flego, Tina Gorenjak, Matjaž Javšnik, Pika Božič, Domen Kumer, Zlatko Zahovič, Iris Mulej, Sašo Peče, ...
Tuji: Paris Hilton, Tom Cruise, Pamela Anderson, Olsen twins, Heather Mills, Donald Trump, Hugh Hefner, Mariah Carey, Elton John, Michael Jackson, Victoria Beckham, Osbourne family, Lindsay Lohan, Katie Price, Pete Doherty, Jenna Jameson, Kirsten Dunst, Cher, George Bush, Courtney Love, Rumer Willis, Sean Penn, Cameron Diaz, Hugh Grant, Michael Douglas, ...
Bi blo bolje, če bi napisala seznam tistih, ki so mi všeč
Tuji: Paris Hilton, Tom Cruise, Pamela Anderson, Olsen twins, Heather Mills, Donald Trump, Hugh Hefner, Mariah Carey, Elton John, Michael Jackson, Victoria Beckham, Osbourne family, Lindsay Lohan, Katie Price, Pete Doherty, Jenna Jameson, Kirsten Dunst, Cher, George Bush, Courtney Love, Rumer Willis, Sean Penn, Cameron Diaz, Hugh Grant, Michael Douglas, ...
Bi blo bolje, če bi napisala seznam tistih, ki so mi všeč
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
Slovenski bljak:
Mojca Blažej Cirej (ker si ne umije rok po wc - pa za tako divo se ima), Lado + Zrnec, Jonas, Helena Blagne, pevka Kristina (tista, ki poje o diamantih), Anja Rupel (lušna mi je, ampak ženska je pri vodenju oddaje brez energije = MEGLA), Urša Čepin, Mark Žitnik, Grohar, Osenar, Stojan Auer, Bradač, Klemen Klemen ...
Tuji bljak:
Britney, Amy, Lindsay, ...
Mojca Blažej Cirej (ker si ne umije rok po wc - pa za tako divo se ima), Lado + Zrnec, Jonas, Helena Blagne, pevka Kristina (tista, ki poje o diamantih), Anja Rupel (lušna mi je, ampak ženska je pri vodenju oddaje brez energije = MEGLA), Urša Čepin, Mark Žitnik, Grohar, Osenar, Stojan Auer, Bradač, Klemen Klemen ...
Tuji bljak:
Britney, Amy, Lindsay, ...
Zadnjič spremenil Bluestocking, dne 18. Maj. 2008 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- predator21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2007
PeggySue* napisal/-a:Vsi slovenski estradniki,ki pojejo,pa nimajo nobenega posluha za petje (Osenar,Murko,Grohar)
Pike dobim,ko slišim za Dominik Kozarič,največ je za svoje poslušalce naredil,ko je zapustil slovensko sceno,saj spet lahko poslušamo radio,ni mi všeč Lado Bizovičar,Lara Baruca,Miša Margan...
Od tujih ne prenesem cvileče Mariah Carey,ki v vsakem intervjuju ponavlja,da je diva,ter vseh ostalih cvilečih pevcev,ki so združeni v najstniške skupine,Take that,Backstreetboys,New kids in the block,Caught in the act......
Izjema med cvilečimi je le Justin Timberlake,on mi je všeč,ampak to sodi pa že v drugo temo.
V vecini ti dam cisto prav...samo glede Kozarica Dominika ne...to da ti njegova glasba ni vsec je pac stvar tvojega okusa..kar se pa tice njegovega odhoda v tujino pa nimas niti najmanj pojma kaj vse se mu je dogajalo...Tipa dobro poznam ..in to da se je njegova glasba vrtela pravzaperav vsepovsod in so ga imeli ljudje res radi ...no tako bom rekel....na njegovo zalost ni bil pokvarjen in se ni pustil streti....deklica....najlazje je pljuvati po ljudeh in njihovem delu...kaj si pa ti nardila razen tega da znas pljuvat?
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
predator21 napisal/-a:PeggySue* napisal/-a:Vsi slovenski estradniki,ki pojejo,pa nimajo nobenega posluha za petje (Osenar,Murko,Grohar)
Pike dobim,ko slišim za Dominik Kozarič,največ je za svoje poslušalce naredil,ko je zapustil slovensko sceno,saj spet lahko poslušamo radio,ni mi všeč Lado Bizovičar,Lara Baruca,Miša Margan...
Od tujih ne prenesem cvileče Mariah Carey,ki v vsakem intervjuju ponavlja,da je diva,ter vseh ostalih cvilečih pevcev,ki so združeni v najstniške skupine,Take that,Backstreetboys,New kids in the block,Caught in the act......
Izjema med cvilečimi je le Justin Timberlake,on mi je všeč,ampak to sodi pa že v drugo temo.
V vecini ti dam cisto prav...samo glede Kozarica Dominika ne...to da ti njegova glasba ni vsec je pac stvar tvojega okusa..kar se pa tice njegovega odhoda v tujino pa nimas niti najmanj pojma kaj vse se mu je dogajalo...Tipa dobro poznam ..in to da se je njegova glasba vrtela pravzaperav vsepovsod in so ga imeli ljudje res radi ...no tako bom rekel....na njegovo zalost ni bil pokvarjen in se ni pustil streti....deklica....najlazje je pljuvati po ljudeh in njihovem delu...kaj si pa ti nardila razen tega da znas pljuvat?
Kaj je Kozarič delal v tujini,me pravzaprav ne zanima,kaj pomembnejšega zagotovo ne,saj bi o mednarodni vele-slavi najbrž poročali tudi pri nas,tako kot nas mediji obveščajo o ne-delu Jurija Bradača v Ameriki
Upam,da slednji ni tudi dober prijatelj?Tvoj odziv daje slutiti,da nisi najbolje razumel naslova teme....Tukaj se pač pljuva in sem pljunila zraven,tako,kot si to storil ti.Amapak pljuvamo po zvezdnikih,ki nam niso simpatični.Jaz pa nisem zvezdnica..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov