Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 727 prispevkov
• Stran 3 od 49
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49
Naslednja
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
una blond gos iz E+, ki vodi med tednom (jelena ili nešto slično), pa un tip s špegli k je zraven tut...pa saša lender in un njen mihec, denny, manica janežič (vodi dnevnik na rtv), unadva k vodita TLP mi tut že počas gresta na živce, pa vse glupe misice, vesna dolenc...k se še koga spomnim pa napišem
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
alien napisal/-a:Le Ann napisal/-a:nogica napisal/-a: No, Lado Bizovičar bo tut kmalu na spisku!
men gre pa na zivce, njegova sodelovka
pa za kva vam gresta lih onadva na živce
Lado mi je smotan, ker (po domač povedan) sam za svojo rit skrbi. Če, kdo pokliče v oddajo mu sploh ne pusti do besede. Sej, me prou zanima kako bo na maturancu in če bo upošteval naše želje. Pomoje bi pogovor z njim potekal nekak tko: jaz gor, jaz dol, jaz levo, jaz desno ...
Anja mi je pa zakon, sam še bolj perfect bi bla, če bi mela kašnga fajn deca ob sebi
-
spelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Men gre pa fredy Miller na živce. Kamor pogledam je ta fredi omenjen . Posebi na živce mi grejo njegovi brki- bljek .
No drugač mi gre tud un model pri E+, pa danny in njegove zvezde, Mario Galunič, pa vse reklame za tuno- bom kr tv nehala gledat če jih bojo še vrtel :fight:
No drugač mi gre tud un model pri E+, pa danny in njegove zvezde, Mario Galunič, pa vse reklame za tuno- bom kr tv nehala gledat če jih bojo še vrtel :fight:
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
nogica napisal/-a:Lado mi je smotan, ker (po domač povedan) sam za svojo rit skrbi. Če, kdo pokliče v oddajo mu sploh ne pusti do besede. Sej, me prou zanima kako bo na maturancu in če bo upošteval naše želje.
na lanskem maturancu je biu Lado baje cela zmaga...
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
mi smo ga mel lansko leto in je bil model res good, sama zajebancija,...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
opium napisal/-a:men pa gre na jetra una navadna tuna k bi bla rada calvo, pa un dohtar tud.
Hehehe, ja pa reklama za Safcol (zadne cajte je hvala bogu ni blo nč videt!).
Drgač pa pr naših Danny -kok je ta model strange, Helena Blagne - jaz sem prava dama, blablabla.. ful ma nadležen glas, pa una Saška, Miša Molk bi tut lah šla v to temo, Damir pa Nataša, pa še koga bi lah zravn dala ...
Tuji: Christina, Britney, Justin, & podobni/e, D.Beckam, Nelly je ful neki wannabe, no ja pa še kdo ....
Aja, pa men sta pa Lado pa Anja čist kul. Sicer Lado je res na momente čist preveč sam okej!;)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
opium napisal/-a:men pa gre na jetra una navadna tuna k bi bla rada calvo, pa un dohtar tud.
Hehehe, ja pa reklama za Safcol (zadne cajte je hvala bogu ni blo nč videt!).
Drgač pa pr naših Danny -kok je ta model strange, Helena Blagne - jaz sem prava dama, blablabla.. ful ma nadležen glas, pa una Saška, Miša Molk bi tut lah šla v to temo, Damir pa Nataša, Atomik Harmonik, pa še koga bi lah zravn dala ...
Tuji: Christina, Britney, Justin, & podobni/e, D.Beckam, Nelly je ful neki wannabe, no ja pa še kdo ....
Aja, pa men sta pa Lado pa Anja čist kul. Sicer Lado je res na momente čist preveč sam okej!;)
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
hmm....veliko jih je...na prvem mestu se znajde paris hilton!!!joj kak mi gre na živce...da os sloencih ne komentiramo....
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Če že začnem temo, bi lohk tut odgovorila
Kt je že Mark pogrunotv je No.1 Fredy Miler potem maš tle Danija, Helenca (ki sem jo imela last spoznat-škod lepoti & zdravju), Saška, Miška, Stojan Auer, Rebeka Dremelj, Miša Novak, Janja Zupan, Janez Novak (od cilit bang), una šjora od družabne kronike, tudi Lorella, Vesna Janković, Sebastijan Cavazza, Jurij Bradač, Alan Hranitelj, .......... idr.idr.
Opa, to so šele SLOVENCI
Britney, Paris, Arni, Stalone, Van Dam, Manson, ....... sej so še...... sam se ne morm spovnt!!!!!!
Kt je že Mark pogrunotv je No.1 Fredy Miler potem maš tle Danija, Helenca (ki sem jo imela last spoznat-škod lepoti & zdravju), Saška, Miška, Stojan Auer, Rebeka Dremelj, Miša Novak, Janja Zupan, Janez Novak (od cilit bang), una šjora od družabne kronike, tudi Lorella, Vesna Janković, Sebastijan Cavazza, Jurij Bradač, Alan Hranitelj, .......... idr.idr.
Opa, to so šele SLOVENCI
Britney, Paris, Arni, Stalone, Van Dam, Manson, ....... sej so še...... sam se ne morm spovnt!!!!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Prvi neprebran prispevek • 727 prispevkov
• Stran 3 od 49
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 49
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov