Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men isto beyonce zgleda na nekomercialnih fotkah, ki jih kje najdeš, malo bajsika. Sploh pa sem jo zadnjič vidla na ekstra v enem prispevku in zgleda v živo čisto povprečna in ne taka diva kot v tisti reklami za gloss. Jaz bi celo šla tako daleč, da bi rekla, da mi sploh ni lepa (seveda takrat, ko ni popravljena in snemana iz pravih kotov, tam zgleda božanska).
Pa ko govorimo o bajsiki... Govorimo o tem, da ni neke normalne teže, ampak je res že malo preveč debela in ne, da ni manekensko suha.
Čeprav... V bistvu ni pa s tem nič narobe, ampak je prav, da niso samo perfektni ljudje na sceni. Samo žalostno je, da vse prikazujejo kot perfektne.
Pa ko govorimo o bajsiki... Govorimo o tem, da ni neke normalne teže, ampak je res že malo preveč debela in ne, da ni manekensko suha.
Čeprav... V bistvu ni pa s tem nič narobe, ampak je prav, da niso samo perfektni ljudje na sceni. Samo žalostno je, da vse prikazujejo kot perfektne.
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 15. Jul. 2005 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
men gre tud na živce k vsi govorijo kok je prfektna pa kera bejba pa oh in sploh! jst si pa mislm folk pretiravate,pa da niste s kero drugo zamenjal!
Res ni nč posebnega!
Pa te njene žnable mi grejo u novi reklami-glam shine na bruhanje!
Res ni nč posebnega!
Pa te njene žnable mi grejo u novi reklami-glam shine na bruhanje!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Čak mal, nekje je bla ena slikca na forumu... Bom probala najt, da vidte, o čem govotimo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov