Big Foot Mama (koncerti in vse kar paše zraven)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Anelise napisal/-a:orion lady napisal/-a:O Skočirju pa nebi, ker idiot k se tud besedila pesmi ne zna naučit ( pa sej ne da je Na soncu skor ponarodela )
No,no.. Mogoč je biu sam preuč nažgan
No sej Tomi tud ni znan glih kot abstinent ampak je vsaj toliko profesionalen da se ga nažre po koncu koncerta ne pred, med in še po. Pa kolkr se jest spomnim so Siddhi na 15 letnici BFM korektno odigrali Neki sladkega.
Pač men je Skočir en velik kmet k se ne zna zadržat in mora še po odru nažgan skakat.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
orion lady napisal/-a:Anelise napisal/-a:orion lady napisal/-a:O Skočirju pa nebi, ker idiot k se tud besedila pesmi ne zna naučit ( pa sej ne da je Na soncu skor ponarodela )
No sej Tomi tud ni znan glih kot abstinent ampak je vsaj toliko profesionalen da se ga nažre po koncu koncerta ne pred, med in še po. Pa kolkr se jest spomnim so Siddhi na 15 letnici BFM korektno odigrali Neki sladkega.
Pač men je Skočir en velik kmet k se ne zna zadržat in mora še po odru nažgan skakat.
Ne se razburjat Jst pač nimam slabih izkušenj-na vsakem koncertu BFM,k sm bla,so fantje dali vse od sebe in še nisem doživela,da bi se Skočir obnašau neprimerno al biu očitno nažgan..Tko da ne morm reč nič in mu ne morem očitat,da ni profesionalen.
Na 15letnici žau nism bla,se mi pa zdi,da Neki sladkega zapel Slaki Ne vem,no
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Se ne razburjam. In ja Slaki so tudi peli Neki sladkega poleg Siddharte.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Anelise napisal/-a:orion lady napisal/-a:Anelise napisal/-a:orion lady napisal/-a:O Skočirju pa nebi, ker idiot k se tud besedila pesmi ne zna naučit ( pa sej ne da je Na soncu skor ponarodela )
Ne se razburjat Jst pač nimam slabih izkušenj-na vsakem koncertu BFM,k sm bla,so fantje dali vse od sebe in še nisem doživela,da bi se Skočir obnašau neprimerno al biu očitno nažgan..Tko da ne morm reč nič in mu ne morem očitat,da ni profesionalen.
Na 15letnici žau nism bla,se mi pa zdi,da Neki sladkega zapel Slaki Ne vem,no
Meni osebno se je Škočir zdel nažgan na Siddhartinemu maratonu ...
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
bouhica napisal/-a:Al pa sam zadet
ja sej...jst mislm, da nism bla še na nobenmu njihovmu koncertu (pa sm bla že na dostih), k on ne bi bil zadet. ne vem no, al je mogoče pa skoz tok čudn.
drgač mi majo oni kar hude komade, sam koncerti se mi zdijo pa polomni. ne vem no, sam ne vidm smisla, da se ta skočir kr naprej neki dere tam v prazno. mogoče se pa sam jst ne znam poglobit v musko...
-
L°AbeiLLe - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Aja, še nekaj. Vidim, da se ravno o njegovi "zadetosti" pogovarjate. Meni je vseeno, če je na odru zadet, pijan in/ali navlečen. Dokler izpelje(jo) koncerte tako, kot jih, dam tudi 20€ za karto! Če zaradi enega jointa bolje odpoje - why not?!
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
L°AbeiLLe napisal/-a:Aja, še nekaj. Vidim, da se ravno o njegovi "zadetosti" pogovarjate. Meni je vseeno, če je na odru zadet, pijan in/ali navlečen. Dokler izpelje(jo) koncerte tako, kot jih, dam tudi 20€ za karto! Če zaradi enega jointa bolje odpoje - why not?!
točno tko
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Slak pa vedno zažge.Zgleda,da se dobr ujamejo da še sodelujejo.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov