Big Foot Mama (koncerti in vse kar paše zraven)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 173 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Men je ful smesn, ker js poslusam BFM ze precej let, moj fotr pa poslusa Slaka. In me je cel cas drazu, ka poslusam to BFM, da to ni nobena muska, da so Slaki zakon. Zdej pa skup spilajo
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
ka kdo ve kdaj majo kak koncert kje?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
kej jst to prou vidim..Big Foot Mama na Rock Batuje?...To bo raztur!
-
ej ka lah prašam kje so selce pri škofji loki? Kr sm tuki k je najdi.si zemljevid odtipkala pa nč ni
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jemina napisal/-a:Pri Železnikih;).
Kateri lokal v Ljubljani ma Skočir?
a ni Roxly?
-
hwala...
em, kje bo pa v mb?mislm d sm nek widla d piše Trg swobode...a to je na prostem al kako? pa nikjer ne piše za karte a so al niso, kje bi se kuple...
js se ne spoznam na to sam moj tip jih obožuje pa bi mu rada karto kupla oz. ga pelala k ma kmal rd
em, kje bo pa v mb?mislm d sm nek widla d piše Trg swobode...a to je na prostem al kako? pa nikjer ne piše za karte a so al niso, kje bi se kuple...
js se ne spoznam na to sam moj tip jih obožuje pa bi mu rada karto kupla oz. ga pelala k ma kmal rd
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
AdidasGirl napisal/-a:hwala...
po moje bo na prostem,ja,lani je biu tud organiziran en tak koncert tam,je blo vec nastopajocih,pa menda bo letos isto..hmm,ne vem ce bo vstopnina..lani je blo gratis
-
ooo hwala...sj ubistwu mi jih je že weč zj rekl d je to na prostem pa d je weč nastopajočih..zdj morm sam še zwedt kdaj bl točno so bfm oz kdo še kj nastopa,kam se še splača pridt=) kr sm zlo drgač pa se mi zdi bedno d pol zajebem pa jih zamudim ---->kar je pr men zlo možno
hwala no*
hwala no*
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
AdidasGirl napisal/-a:ooo hwala...sj ubistwu mi jih je že weč zj rekl d je to na prostem pa d je weč nastopajočih..zdj morm sam še zwedt kdaj bl točno so bfm oz kdo še kj nastopa,kam se še splača pridt=) kr sm zlo drgač pa se mi zdi bedno d pol zajebem pa jih zamudim ---->kar je pr men zlo možno
hwala no*
Malenkost Se torej "vidima" 16ga
Prvi neprebran prispevek • 173 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov