Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni je sicer cukrana v obraz....ampak pardon... postavo ima pa kot kobila...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
waw! tale tema me je pa prav razveselila-tako lepe slikice od beyonce ste našle meni je ona odlična pevka, z zelo lepim obrazom, kar pa se postave tiče: me pa zelo veseli, da je lahko bolj polna punca svetoven sex simbol :female: tudi meni osebno je zelo sexi!
I forgive you after all
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men je full lepa, pa njen zadn komad mi je čist hud!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja ona mi je res ful lepa, sam postavo mi ma pa... mal mim.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
P1k4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2005
Men je ona ful huda! Ima hud glas pa komad Dangerously in love je eden najlepših komadov, kar sm jih kdaj kol slišala .
Drgač mi je pa ful luštna pa njena postava mi je tut čist ql. Res mi je všeč, da se s postavo ne obremenjuje, je pač ponosna na to kar ima in že zarad tega izpade ful sexy .
Drgač mi je pa ful luštna pa njena postava mi je tut čist ql. Res mi je všeč, da se s postavo ne obremenjuje, je pač ponosna na to kar ima in že zarad tega izpade ful sexy .
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Beyonce je sexy! Všeč mi je ker ni povprečna. Ma močnejša stegna... pa kaj! Zgleda velik bolš od vseh anoreksičnih žensk! Pleše wow!!!! Pa v obraz... Res je lepa. Men je najlepša ženska. Pa vesela sem da se bota z Jay Z-jem končno poročila! Njen glas mi je pa sploh najbolši. Tut v Destiny's Child so mi najbolši komadi ko ma ona največ vokala (to ga ma pa v vseh )! Njen solo cd je moj najlubši! No tut Destinyfulfilled je zakon! Pa kok ma vedno lepe oblekce... Js bi bla ona! Sam ne bi bla pol z Jay Z-jem ! No če je to davk da bi bla tok lepa, pa tok lepo pela bi tut to prežvela Res je najbolša!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov