Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Bageera napisal/-a:jaaaaa!!! jzt sm gledala!! Sam sm očitno preslišala, da je to rekla....
men gre pa ena stvar na živce k sploh ne vem zakaj je tko:
Da skor vedno, ko je kakšen videospot, mora bit beyonce vedno v sredini, michelle pa kelly pa vedno tko, kt da bi ble backvokalistke... sej so skupina, zakaj pol niso enakovredne? Jzt mam ful občutek, da je destinys child bl na tak sistem: beyonce pa še dve drugi punci... in tut nasploh beyonce velik bl kaže kot pa drugi dve. Ne vem zakaj je tko...
Ja to je pa to, če je oči menedžer ne?!
Sam jst ponavad nikol ne opazim tistih na sredini, ampak vedno gledam kaj je v ozadju. Kelly je res boljša od nje, sam njen oči ni menedžer, pa smo spet tam
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Bageera napisal/-a:ne a ni blo tko da je blo par punc k so neki pele po enem dvorišču in plesale, beyonce pa kelly pa še ene sam so bli starši revni in niso mel dnarja, pol je pa oče žrtvoval ves denar za neki...in pol je blo ne vem kaj,.... neki v tem stilu če se ne motim... pa umes se je ful punc zamenjal, k so ble 4 pa so se ene odrinjene počutle zarad beyonce, pol so se pa odločil, da bojo samo 3. Neki tazga
Sej zdej so se baje itak rašle. Kar je bolš, ker Beyonce ne zna delat v skupini. Naj ma solo, pa magar dve priležnice okrog sebe, k bosta za okras.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Bageera napisal/-a:ne a ni blo tko da je blo par punc k so neki pele po enem dvorišču in plesale, beyonce pa kelly pa še ene sam so bli starši revni in niso mel dnarja, pol je pa oče žrtvoval ves denar za neki...in pol je blo ne vem kaj,.... neki v tem stilu če se ne motim... pa umes se je ful punc zamenjal, k so ble 4 pa so se ene odrinjene počutle zarad beyonce, pol so se pa odločil, da bojo samo 3. Neki tazga
Ne, oni niti niso bili revni. Starša sta mela kar dobro službo, potem jo je pa fotr pustu, da bi bil menedžer od skupine, pa hišo so prodal in se preselil v manjšo. Ja ja, obvladam, thanks to VH1
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
najprej k so ble mjhne je blo Girls Tyme skupina kjer je bla že Kelly. vadle so non stop. pol k so ble mal starejše so se trudle dobit založbo. je uspel. postale so destiny's child, po The writings on the wall sta skupino zapustili 2 punci ki nista ble zadovoljne z managerjem (big surprise). v videospotu Say my name lahko že vidmio Michelle, pa še eno pevko, ki se ni obdržala dolgo. In so ble 3... najbolj prodajana ženska skupina vseh časov.
mal skrajšana zgodba s kašno nenamerno napako je pa res: že originalno skupino je kokr se mi zdi sestavu gospod Knowles, along the way je pač še mama Tina Knowles začela mal šivat ... drugač je Girls Tyme skoz nastopala v njenem beaty parlour-ju.
beyonce so v skupini vseskozi mal preveč forsiral oz. jo je njej fotr. to so te familije k pelejo svoje otroke na vsak talent show in upajo da se jim bo vse povrnl (Spears, Simpson)
v destiny's child pa: vsaka pesm, vsak singl, večinoma je vse odpela ona. sam mormo priznat, da ma vokalne sposobnosti ker po eni strani mi je skor bolš da michelle ne poje tok velik, ker se mi zdi da njen malo raskav glas ne paše v skupino.
no, sicer se bomo pa destiny's child itak samo še spominjali, pa vidl jih bomo za kašne posebne evente in koncerte k bodo mastno služile s kakim reunionom.
mal skrajšana zgodba s kašno nenamerno napako je pa res: že originalno skupino je kokr se mi zdi sestavu gospod Knowles, along the way je pač še mama Tina Knowles začela mal šivat ... drugač je Girls Tyme skoz nastopala v njenem beaty parlour-ju.
beyonce so v skupini vseskozi mal preveč forsiral oz. jo je njej fotr. to so te familije k pelejo svoje otroke na vsak talent show in upajo da se jim bo vse povrnl (Spears, Simpson)
v destiny's child pa: vsaka pesm, vsak singl, večinoma je vse odpela ona. sam mormo priznat, da ma vokalne sposobnosti ker po eni strani mi je skor bolš da michelle ne poje tok velik, ker se mi zdi da njen malo raskav glas ne paše v skupino.
no, sicer se bomo pa destiny's child itak samo še spominjali, pa vidl jih bomo za kašne posebne evente in koncerte k bodo mastno služile s kakim reunionom.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
tud prov, itak ma vsak svoj okus.
drgač js nism nevemkok blazna fanica destiny's child, mam en cd sicer, drgač sm pa večkrat na MTV pa Vivi gledala kšne te oddaje kako so nastale razne skupine in sm si pač od njih al večkrat ogledala al pa bl zapomnla. nvem
drugač mi je pa beyonce čis vredu. deluje mi bl preprosto kt ostale zvezdnice, čeprov bi se loh zlo visok nosila
drgač js nism nevemkok blazna fanica destiny's child, mam en cd sicer, drgač sm pa večkrat na MTV pa Vivi gledala kšne te oddaje kako so nastale razne skupine in sm si pač od njih al večkrat ogledala al pa bl zapomnla. nvem
drugač mi je pa beyonce čis vredu. deluje mi bl preprosto kt ostale zvezdnice, čeprov bi se loh zlo visok nosila
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Men je tud ful vredu... tako videz kot muzka!
The key is, never stop doing what you love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov