Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je čist všeč, da sta šla narazen ker mi nista ne vem kako skupi pasala. Se bo Beyonce spet ful posvetla karieri. Sem gledala včeri na MTVju making the video Listen in je bla tko fletna.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sofia83 napisal/-a:U, sam tale Beautiful liar je men čist jebozoven komad Kok hudo belly densata!!!!
Edin res je mogoče tole že parkrat videno, sam vseen - hot!
Sam res ej ... matr sta hudi babnci ej Čist preveč fukabilno migata ... pa res sta si ful podobni v spotu, hudo ni kej ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
se mi zdi da ta dva videa nimata nikakršne vsebine niti nista baš nešto za gledat.dva izmed slabših izdelkov beyonce. najboljši so mi njeni začetni videi, pa tudi kšn iz novega albuma. Lepa pa je zelo, najbolj všeč mi je ker nekaj izžareva in ni samo brezglava lutka.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
uff very hot. Men je tko všeč ona, hmm komi čakam maj, da grem na koncert (upam). A kera ve, razen prek e-bay-a Slovenke verjetn nimamo moznosti nakupa njenih oblačil (House of Dereon) an? K bi ful mela kej. Sploh tisto jopco iz Irreplaceable.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja, no po eni strani je to res, ampak vseeno, ene še vedno nebi ble niti pol tako luškane, žal. Recimo na ulici ko gledam ženske, ni kr vsaka takšna, da če bi jo malo porihtal in retuširal, da bi bla pa kr waw lepotica.inaa napisal/-a:jah js pa mislm da j tale holivudksa lepota cist odvisn kako gledas....sej ce bi nas tri ure stimal pa rihtal predn se kj pojavmo bi ble tut verjtn use luskane pa lepe
I laugh at gilded butterflies.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov