Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
A gre katera na njen koncer na Dunaj 8.5.07????JAz ba tak rada šla pa ne morrrmm
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men ma ful lepe roke, tk ravne prste, ful negovane. Una dolga rdeča obleka s črno čipkasto obrobo v spotu dejavu mi je tak lepa, da bi jo kr mela.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
*SweetGirl* napisal/-a:A gre katera na njen koncer na Dunaj 8.5.07????JAz ba tak rada šla pa ne morrrmm
Ooo ej jest bi šla koj. Morm ksn prjatlco naštimat, da gre z mano.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Ja jaz irreplaceable tut poslušam, 24/7
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- urszika
- Cosmofrik
polly-polly napisal/-a:http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=20882
???? .... ček tis avt!
ja sm vidla dans na tistih videostraneh od rtv-ja... madona, če je tole res, pa zaresno zgleda prekleto dobr za 32 let... čeprov ne vem a bi verjela al ne.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
urszika napisal/-a:polly-polly napisal/-a:http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=20882
???? .... ček tis avt!
ja sm vidla dans na tistih videostraneh od rtv-ja... madona, če je tole res, pa zaresno zgleda prekleto dobr za 32 let... čeprov ne vem a bi verjela al ne.
ma se strinjam.... sam takim be****jam jest ne verjamem... beyonce je ful pridna pa ne dela nobenih traparij oz. for (kukr jih naprimer Paris al pa Britney) in poj mediji ne vejo kaj bi pisal o njej in si zmišlujejo prov bovne fore..
- urszika
- Cosmofrik
Mah, pol sm se spomnla raznih posnetkov za MTVja pa Vive od Destinys Child, pa kako je Beyonce od majhnega pela itd... in če je mela skupino Girls Tyme takrt ko je bla stara mal čez deset let, pa Kelly Rowland je bla zravn, pol ni šans da je tok stara. Ker ok, zdaj lahko zgleda par let mlajša, takrat bi se pa vidl če bi bla ona stara 17 let, druge pa 10 let .
Pa ko so DC postajale slavne, je tko en intervju, je govorila v kamero, ful sweet bla, js bi ji dala mnj k 18 let takrt, kaj pa šele (kao) 24.
(buče)
Pa ko so DC postajale slavne, je tko en intervju, je govorila v kamero, ful sweet bla, js bi ji dala mnj k 18 let takrt, kaj pa šele (kao) 24.
(buče)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov