Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Meni so ble Destiny`s child super všeč.. medtem ko ona, kot solo pevka mi ni. Ima sicer izjemn glas, ampak mi ni ne vem kaj..
Pr Destiny`s child mi je bla pa osebno bolj všeč Michelle mogoče zaradi tega, ker je bla vedno med "bolj oblečenimi" in tudi zdej, da več na glas, čeprav kot solistka ni ne vem kako uspela, ker pač ne dela te "hudo popularne glasbe".
Pr Destiny`s child mi je bla pa osebno bolj všeč Michelle mogoče zaradi tega, ker je bla vedno med "bolj oblečenimi" in tudi zdej, da več na glas, čeprav kot solistka ni ne vem kako uspela, ker pač ne dela te "hudo popularne glasbe".
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ni mi ušeč zato k je že pr Destiny's Child hotla izstopat in čeprou sta z mamo zatrjevali d so usa 3 enakopraune je mela Beyonce vedno najlapšo obleko in najbolšo frizuro...tko da je ne maram
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
jst že mam tale cede in je ful fajn. 99% muske si jst zmer dol povlečem. čeprav sej vem...avtorske pravice itd. samo mi je pa zlo bedn da bi pol za vsak single si kupovala cedeje...bi na konc obubožala (sploh zato ker nimam stalnih prihodkov).
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Lepa pevka se bo poročila s svojim izbrancem http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =108&pgn=1
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
sofia83 napisal/-a: Men ma bejbika ekstra hud* glas, zgleda pa tud ful dobr
omg ker glas ma ženska...mi je šla kr koža pokonc..vsaka čast ji res
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
LARIKA napisal/-a:Lepa pevka se bo poročila s svojim izbrancem http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =108&pgn=1
jeeej! komi čakam da jo vidm u poročni obleki
ring the alarm mi je dobr komad pa tut spot ni tok slab. taka divja mi je tm. end aj lajk it drugač mi je pa Deja vu še zmer bolj všeč
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
wooou ring the alarm mi je ful dobr video....tko čisz drgačn od njenih prejšnjih..sam u deja vu še vedno bolj ušeč...po mojm zato ker ga tm bolj šejka pa to...pa v uni beli oblekci na začetku mi je reees huda
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
O Jay-Z in Rihanni? Kva a sta kej mela z Rihano? Drgač pa men sta Beyonce in Jay-Z prou sfalen par, on u ibr grd, ona pa tko leepppaaaa... Pa jst bi jo prou s kšnim lepim belcm dala skup, k tale Jay je prou jakyyyy. Upam da se ne bosta poročila, pa da bo njega ta Rihana začopatila.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
ja če se ne motim je blo tud v tej temi nekaj govora o tem, bolj nazaj, če nism kaj zamutla
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Jao jz sm pa en mejčkn razočarana nad novim albumom. Prvi mi je bil namreč res všeč, k zveni čist zalubljeno, na tem drugem pa samo neko varanja& stuff, kokr je že sofia omenla.
Deja vu je na enak način kokr Crazy in love, sam da čist že znucano, pa men sploh ne všečno. Ring the alarm mi je nekak še najbol ok, Irreplaceable je tud še nekak ... Upgrade u recimo, da je še kul, drugo pa ne vem ... Mi ne izstopa nekak, in sem res mal več pričakovala od nje.
Deja vu je na enak način kokr Crazy in love, sam da čist že znucano, pa men sploh ne všečno. Ring the alarm mi je nekak še najbol ok, Irreplaceable je tud še nekak ... Upgrade u recimo, da je še kul, drugo pa ne vem ... Mi ne izstopa nekak, in sem res mal več pričakovala od nje.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Ma ja, tut jst sm zdej poslušala ceu cd pa mi je nekak najbolj uredu Irreplaceable. Mogoče sm mal preveč pričakovala od tega albuma ker so vsi delal tak big dil okol tega. No nikakor ni slab ampak bi lahko bil boljši.
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov