Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
sofia83 napisal/-a:Ampak men je pa cist huda v tem spotu!!! Ful mi je vsec, ker se oddaljuje od imidza seksi naughty girl in v bistvu bolj kaze tisto svojo ghetto stran. (Kolk je zdej ona zares ghetto, je brezveze debatirat, dejstvo je pac da se giblje v takih krogih.) Muska je bolj agresivna, biti so bolj udarni in drzni, ona pa tud ... Dejavu mi je totalno beden spot, komad pa se bolj, v Ring the alarm mi je pa cist besna! Arrrrr Pa v uni sceni k kopira Sharon Stone iz Prvinskega nagona Sam upam, da ne bo postala prevec podobna Lil' Kim
men je pa lih ta spot fuulll ušeč komad je pa itak the best
ona je pa prelepa
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
men so tud njeni komadi všeč, sam mi je po obnašanju bla najboljša iz čistih začetkov Destinys child (npr. pesem No No No,...), pol je pa ful začela rint v ospredje, celo preveč, tko da ostle članice sploh niso dobile priložnosti...
sej muzka mi je kul, sam mi gre že pošteno na jetra uno njeno zavijanje pr vsakem komadu: OUUU, UUU, HEEEJ, HOOOU, UOOU, bla bla bla, men take stvari čist pokvarjo komad, če je tega preveč notr in to v vsakem komadu...
npr. ko je bla podelitev MTV nagrad, in ko je pela z seanon Paulom je on vse lepo odpel, ona pa je cel komad sam OOOOUUU delala, k da ne zna pet v živo, mislm takrat me je pa čist razočarala!!!
sej muzka mi je kul, sam mi gre že pošteno na jetra uno njeno zavijanje pr vsakem komadu: OUUU, UUU, HEEEJ, HOOOU, UOOU, bla bla bla, men take stvari čist pokvarjo komad, če je tega preveč notr in to v vsakem komadu...
npr. ko je bla podelitev MTV nagrad, in ko je pela z seanon Paulom je on vse lepo odpel, ona pa je cel komad sam OOOOUUU delala, k da ne zna pet v živo, mislm takrat me je pa čist razočarala!!!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
amm..ženska je meni malo antipatična....ampak ta zadna pesem mi je pa svetovna...(deja vu)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov