Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
uf men je beyonce tok huda....ful mi ma lep face pa postavo tud...vsaka ji čast!! cela je huda
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
Sugar_baby napisal/-a:uf men je beyonce tok huda....ful mi ma lep face pa postavo tud...vsaka ji čast!! cela je huda
a reeeeees? tebi da je beyonce huda sploh ne bi nikol uganila
men je ona všeč, ker je kul, pa ker ni tipična shujašana bejba, pa je še zmer on top of the world in totalno huda
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
- Rock Chick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2006
Vizualno je Beyonce res WOW- čudovit obraz in postava prav tako super! Pevskega oziroma glasbenega talenta ji prav tako ne izpodbijam, ampak meni njena glasba ni všeč, tudi način petja ne.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
na slikcah tam gori ji čiiist lepa . in če jo primerjam z j.lo mi j.lo sploh ne potegne . drugače pa ma mi čist hudo postavo. bi imela tako!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
avalon napisal/-a:Sugar_baby napisal/-a:uf men je beyonce tok huda....ful mi ma lep face pa postavo tud...vsaka ji čast!! cela je huda
a reeeeees? tebi da je beyonce huda sploh ne bi nikol uganila
men je ona všeč, ker je kul, pa ker ni tipična shujašana bejba, pa je še zmer on top of the world in totalno huda
haha sej se mi je zdel da ne boste nikol uganil da mi je huda
drgač mi ma pa tud huda besedila..pa dobr glas ma!prou šla bi enkrat na ker njen koncert!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
*Elle* napisal/-a:Noče shujšati
Jaz tudi nebi hotela, če bi bla ona. Ne vem, nekak ne bi zgledala dobro, če bi bila bolj drobčkana.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja men je ful hudo, k ženska ve da je huda in je samozavestna tud s svojimi oblinami in noče shujšat sam, zato da bi bla še ena od mnogih suhic..pevk, igralk itd. In je zarad tega vsega sam še lepša..tk da Beyonce
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Men je to tudi zelo všeč pri njej, šlo mi pa je na živce, da je pri Destiny's Child vedno ona rinila v ospredje...
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov