Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Men je ona sicer luškana, sam una mi je še bolj Kelly al kera, tok je srčkana, pa tak luškan glasek ma, k mjčkn hripa,...
A ste gledal Punk`d, k je ona nekim otrokom za božič pela? In se je pol smreka podrla, k je dala zvezdo gor?
Tok grdo je naredila, ko je tistim okrog sebe siknila, naj jo čimprej spravjo iz tam. To je edina oddaja, ki pokaže ta folk, kakšen je v resnici.
A ste gledal Punk`d, k je ona nekim otrokom za božič pela? In se je pol smreka podrla, k je dala zvezdo gor?
Tok grdo je naredila, ko je tistim okrog sebe siknila, naj jo čimprej spravjo iz tam. To je edina oddaja, ki pokaže ta folk, kakšen je v resnici.
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Kar se pa tiče stegen, zakaj bi jih pa skrivala, sej ne rabjo bit vse anoreksične.
To mi je pa všeč. Tut celulit ma sem vidla, ta pa jo naredi človeško, če je že v faco boginja.
Kar naj kaže stegna, tko da pogum in tek tudi puncam, ki bi ji bile rade podobne.
To mi je pa všeč. Tut celulit ma sem vidla, ta pa jo naredi človeško, če je že v faco boginja.
Kar naj kaže stegna, tko da pogum in tek tudi puncam, ki bi ji bile rade podobne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov