Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Angel girl napisal/-a:Nesramna Beyonce
joj, eni bi najbrž vse naredili, da oblatijo znane. sicer pa, če jim kaj ne paše, naj si poiščejo drugo službo...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pa sej to ni noben odnos, ona ma pač taka pravila. Vsaka firma ma svoje finte, ne vem zakaj jih nebi imela ona. Torej če je ljudem služba predaleč, naj pač ne hodijo tja, ali pa se poskušajo drugače zmenit. Zato ker ma dnar in je slavna še ne pomeni, da ga mora skos talat.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Itk majo plesalci od nje takooooo plačo, da si kamot plačajo vožnjo. Tole je za moje pojme sam natolčevanje.... sam veseli nej bojo, da lahko plešejo za njo. Kok je takih k bi to radi delal, pa verejtn za ful manj denarja. Če jim kej ni všeč, si Beyonce kamot koj nove najde.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Beyonce je zelo škrta. Za nastop v videu jim plača le 400 dolarjev," je povedal vir
To ti je bedarija.. Sej ne plača ona, ampak plača založba, tud režiserja in vse.. Je pa 400 dolarjev res malo, glede na to da skoz fura ene hude avte v spotih pa kšno krzno pa ne vem kaj vse.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
s5 ma nov komad! zdj se je pa mal raznežla!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
OH LAWD! She can call me any time!
Kakor me sicer ne privlacijo prevec crnke(tut naomi ne), je pa ona najbolj seksi izmed njih. + se talentirana je.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Grammy za naj sodobni RnB album bravooo
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Freaked napisal/-a:Katere rase je mama od Beyonce, Tina Knowles. Meni zgleda kot belka, samo nisem čisto šur. A kera ve?
Her father is African-American and her mother is an African-American Wikipedia ma odgovore na vsa vprašanja
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ma ta fotka je pomojm tok retusirana da se sama sebe komi gor prepozna,..js sm enkt slucajn na eni strani ene fotke od paparazou najdla od nje nek na enem bazenu in je use prej kt sportno grajena zgledala
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov