Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- loknica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
FunnyBunny, Beyonce je v resnici ful mirna, skormna ženska, sploh ne izstopa tolk kot npr. v spotih al pa na odru..Sama dostkrat pove, da pojma nima kaj se ji zgodi na odru, da rata čist druga oseba polna energije, tko da je to osebo na odru poimenovala kr Sascha v privat lajfu je pa Beyonce
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
filma nam kritizirala ker ga se nism vidla
kar se pa nje pa oskarjev tice mi je pa bedno use skp zato ker eni se dejansko ceu lajf mucjo zanj itd itd...ona pa mimgrede zaigra tkole u filmu pa ze ceu bum. nevem, men se to ne zdi primern!
kar se pa nje pa oskarjev tice mi je pa bedno use skp zato ker eni se dejansko ceu lajf mucjo zanj itd itd...ona pa mimgrede zaigra tkole u filmu pa ze ceu bum. nevem, men se to ne zdi primern!
Zivljenje je piskotek!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
*SweetGirl* napisal/-a:Jaz sicer ne vem točno o čem gre, sam sem slišala prej, da je nominiran za kar 8 oskarjev tako, da si ga grem definitvno ogledat
Beyonce pa je itak carica, če svojim uspehom doda še oskarja
se popolnoma strinjam.
glede obleke, ki jo nosi... res jo naredi malo širšo, ampak ravno to mi je pri njej všeč ... lase pa ima čudovite (barva, zlikane). super!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Film je nominiran večinoma v teh nepomembnih kategorijah. Razen Eddie Murphy pa Jennifer Hudson sta za najboljšo stransko vlogo. Tut sam film ni nominiran za najboljši film. To pa da je Beyonce nominirana v kategoriji za naj pesem, mi je pa res najbolj, k tuki si ga pa res zasluš, sploh pa ce ga je par let nazaj v tej kategoriji Eminem dobu, ga pa cist zasluženo lahko dobi se ona. Drzim pesti.
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
inaa napisal/-a:filma nam kritizirala ker ga se nism vidla
Taki pol dobijo oskarja za življenjsko delo
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Še boljši je pa posnetek nastopa na Oprah show-u. Ful je dobr zapela, pa ful lepo obleko je mela.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ela85 napisal/-a:kak pa je naslov tega komada?
Naslov je pa Listen
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov