Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 548 prispevkov
• Stran 3 od 37
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37
Naslednja
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
men beyonce nikol ni bla všeč. nevem zakaj, no reason, ampak neki na njej me mal odbija
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Meni so bolj všeč Destiny's child kot celota. Sama mi ni nevem kaj. Prvi njen solo komad mi je bil full dober, ostali pa bolj tako.
Še vedno mi ni jasno, zakaj so vse temnopolte ženske bolj zavaljene in jih vsi hvalijo, da so perfektne in lepotice (Beyonce je namreč kr stabilne strukture, ni trlica). Če se pa govori o belkah, pa morajo biti vse čisto suhe, da so lepotice (npr. Paris,...). Za Beyonce nihče ne bo rekel, da mora shujšat, da ima preveliko rit ipd.
Nasploh, ko gledam videospote, so temnopolte ženske, ki nastopajo v njih vse polne oblin, že skoraj malo preveč. Belke pa so povsod manekenke, čisto suhe kot deske. Ne razumem, takih dvojnih meril.
No vse to sem napisala zato, ker meni ona sploh nima perfektne in hude postave, kot jo opevajo. Nasploh, zdi se mi, da bi morala shujšat za kak kg in njena rit je še večja kot od Jennifer Lopez.
Še vedno mi ni jasno, zakaj so vse temnopolte ženske bolj zavaljene in jih vsi hvalijo, da so perfektne in lepotice (Beyonce je namreč kr stabilne strukture, ni trlica). Če se pa govori o belkah, pa morajo biti vse čisto suhe, da so lepotice (npr. Paris,...). Za Beyonce nihče ne bo rekel, da mora shujšat, da ima preveliko rit ipd.
Nasploh, ko gledam videospote, so temnopolte ženske, ki nastopajo v njih vse polne oblin, že skoraj malo preveč. Belke pa so povsod manekenke, čisto suhe kot deske. Ne razumem, takih dvojnih meril.
No vse to sem napisala zato, ker meni ona sploh nima perfektne in hude postave, kot jo opevajo. Nasploh, zdi se mi, da bi morala shujšat za kak kg in njena rit je še večja kot od Jennifer Lopez.
Don't worry, be happy!!!
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
Beyonce je meni všeč, ima luškan obraz. Njena postava mi je pa tko-tko...recimo da ima ful dobr natrenirane noge, čvrste in vse.Najbrž ful vadi. Kar se pa konstrukcije telesa tiče, mi pa ni všeč. Prsi nima skoraj nič, ritko in stegna pa preveč masivna. Sicer si ni sama kriva, ampak vsaj kakšen ultra podložen modrček bi si lahko omislila, da bi omilila razliko med spodnjim in zgornjim delom telesa
par kg navzdol ji vsekakor ne bi škodilo.
par kg navzdol ji vsekakor ne bi škodilo.
*Diamonds are forever*
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ledenka, kar se tiče tega, da morjo bit belke suhe, temnopolte pa malo bolj obilne, je že lyla dobro razložila...
tam je čist druga kultura in drugo prepričanje kot pri nas...
tam so seksi ghetto ritke, ne pa likalne deske kot pri nas... tko je...
in spet smo ot.... tko, da raj še kakšna slikica...
ful dobra kapica...
tam je čist druga kultura in drugo prepričanje kot pri nas...
tam so seksi ghetto ritke, ne pa likalne deske kot pri nas... tko je...
in spet smo ot.... tko, da raj še kakšna slikica...
ful dobra kapica...
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ona je men tud fulll lepa, da ne govorim o glasu, k je pa itak odličen
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
jp, she`s d best, gotta love her...postavca, glas, face...ma popolna je...najbl mi je pa všeč zato ker se mi zdi da se spploh ne sekira zard postavce pa ne vem česa še...LEPA JE!
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
vedno ma dobre frizure! saka ji cast:P
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
sam "čokoladkam" blond barva NE paše....
Prvi neprebran prispevek • 548 prispevkov
• Stran 3 od 37
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov