Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
polly greš na koncert?
kaj grež prek koncerti.net? Z aranžmajem? Veš mogoče kolko stane drugače karta v predprodaji?
kaj grež prek koncerti.net? Z aranžmajem? Veš mogoče kolko stane drugače karta v predprodaji?
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
ushergirl .. saj jaz tudi .. pa sem se danes menila z sošolci .. pa smo vsi nori na Be* .. in razmišljamo da bi šli .. z vlakom gor .. pa bi ostali pri moji teti v stanovanju .. samo nevemo koliko stane karta?!
Sem pisala na koncerti.net pa so mi napisali da mi prodajo karte za 72€ in da ponudba velja 1 teden .. naj se kao odločim
Sem pisala na koncerti.net pa so mi napisali da mi prodajo karte za 72€ in da ponudba velja 1 teden .. naj se kao odločim
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
če sem malo OT. jaz sem šla na koncert p!nk prek koncerti.net z busom. imeli smo vodiča, udoben bus, pobirali so nas v različnih krajih po slo, kar je super, saj si izbereš tistega, ki ti je najbliže. odločitev, da grema z busom je bila super. prvo, koncert je bil v zagrebu in vemo kakšen je odnos (nekaterih) hrvatov do slovencev, nikoli ne veš kdaj ti bodo poškrampali avto ali pa še kaj hujšega. drugo je to, da moraš kar dobro poznati mesto, da najdeš dvorano. tretje pa je še to, da sploh ni bilo park placa v bližini.
evo, aranžma za beyonce. jaz bi šla, samo se mi zdi kar malo drago. no, sicer pa je do koncerta še 5 mesecev, mogoče mi uspe nakrampati ta denar do takrat, hehe
evo, aranžma za beyonce. jaz bi šla, samo se mi zdi kar malo drago. no, sicer pa je do koncerta še 5 mesecev, mogoče mi uspe nakrampati ta denar do takrat, hehe
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
*ClaUdYka* napisal/-a:polly greš na koncert?
Ma samo mau smo se menil, ja drgač pa s koncerti.net stane pa 26.000 sit (ne kok je zej to u evrih) ... vse skupi, prevoz, karta...
Claudyja pomoje lahko karto tut tko ket kupš, nasprimer prek neta.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
[quote="ushergirl"]^ela85 sej boš mogla že kmalu karto kupit, v maju jih pomoje ne bo več. Ko si bla na koncertu Pink; a si bla v ospredju al bol odzadi?quote]
blo je v košarkarskem centru dražena petriča in so bile zgoraj tribune. stala sem ob ograji in mislim, da je ne bi mogla bolje videti. sem mala saj so tudi slikice v temi o p!nk...
blo je v košarkarskem centru dražena petriča in so bile zgoraj tribune. stala sem ob ograji in mislim, da je ne bi mogla bolje videti. sem mala saj so tudi slikice v temi o p!nk...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
spellca napisal/-a:ela85 napisal/-a:aja. v članku je napisala, da je ta komad napisala na podlagi filma... in sem mislila, da na tega ciljaš. pa saj nima veze.
btw Ne-Yo je napisu Irreplacable
Uuu sexy , sej zato je pa tok hud komad ... k on ma pa res same men zlo všečne
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ona pa najbols oblecena...
se bl smesn je to da se j na seznamu glamuroznih osebnosti znajdla holmes krus
najbl smesn je pa to da se j na taistem seznamu znajdla lindsay lohan --> bom js zj sla u hotel toplice na bled s 5* pa ga bom do konca razbila pa bom postala glamurozna
se bl smesn je to da se j na seznamu glamuroznih osebnosti znajdla holmes krus
najbl smesn je pa to da se j na taistem seznamu znajdla lindsay lohan --> bom js zj sla u hotel toplice na bled s 5* pa ga bom do konca razbila pa bom postala glamurozna
Zivljenje je piskotek!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^Oo hudo.... komi cakam premiero v SLO...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Bravo JSt bom tud film gledala, sam da pride. Pa spet je bla čist lepa ne kako pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]