Beyonce Knowles
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Beyonce pač ne dela piz***ij (tko kukr naprimer Britney, Paris, Lindsay,...) in mediji nimajo zato o njej nič provokativnga za pisat..in si poj preprosto zmisljio tko bedne fore, da lah sam in
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Beyonce - Listen
Pesmica iz Dreamgirls. Tudi js jih komaj čakam Takaj zvezdniška zasedba, pa vsi znajo pet (čeprov ne vem, če Jamie Foxx kaj poje tle notr). Če ne bodo pri nas v kinu, jih bom že nekak dobila
Pesmica iz Dreamgirls. Tudi js jih komaj čakam Takaj zvezdniška zasedba, pa vsi znajo pet (čeprov ne vem, če Jamie Foxx kaj poje tle notr). Če ne bodo pri nas v kinu, jih bom že nekak dobila
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Men se pa zdi to mal strašljivo, glede na to, da je multipla osebnost zelo resna zadeva. To ni kr neki in mogoče ni glih lepo da se je tko izrazla do tistih, ki dejansko imajo to bolezen.
Zdej se mi zdi kr mal čudna ampak še vseen je najboljša pevka
Zdej se mi zdi kr mal čudna ampak še vseen je najboljša pevka
-
urszika napisal/-a:Beyonce - Listen
bodo u kino, sm dons zvedla, baje je v kolosej ze napovednik, sam ob enkrat drug let cant wait! Listen je pa zakon.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
urszika napisal/-a:No ne bi rekla, da ravno pride ven, če bi bla res multipla osebnost, ne bi mogla nadzorvat, kdaj se bo katera pojavla.
Lahko Nekateri lahko nadzorujejo.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- urszika
- Cosmofrik
Resno da nekateri lahko nadzorujejo? Hmm nism vedla.
No uglaunem ne vem če je to kar ma ona ravno multipla osebnost, ker jo je menda ustvarila sama, zavestno.
Ne vem sicer na pamet definicije multiple osebnosti, no
No uglaunem ne vem če je to kar ma ona ravno multipla osebnost, ker jo je menda ustvarila sama, zavestno.
Sasho sem ustvarila zato, ker se v zasebnem življenju nočem obremenjevati z vlogo, ki jo igram na odru
Ne vem sicer na pamet definicije multiple osebnosti, no
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Multipla osebnost
Se mi zdi, da če lahko nekaj nadzoruješ, to ni ravno neka bolezen. To ma ona verjetno bolj za šalo kot zares.
Se mi zdi, da če lahko nekaj nadzoruješ, to ni ravno neka bolezen. To ma ona verjetno bolj za šalo kot zares.
- urszika
- Cosmofrik
allessya napisal/-a:Multipla osebnost
se strinjam. Pa ona se na konc vsega spomni tud... To ma ona pač za en ventil, ker jo mogoče mal preveč skrbi sicer in je mal preveč sramežljiva (men zlo tko deluje)
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
polly-polly napisal/-a:bodo u kino, sm dons zvedla, baje je v kolosej ze napovednik, sam ob enkrat drug let cant wait! Listen je pa zakon.
22.2. v kinu
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
allessya napisal/-a:Multipla osebnost
Ce nekaj lahko vsaj delno nadzorujes, se pokaze kako mocen clovek si. In nekateri nekatere svoje osebnosti lahko nadzorujejo.
urszika napisal/-a:To ma ona pač za en ventil, ker jo mogoče mal preveč skrbi sicer in je mal preveč sramežljiva (men zlo tko deluje)
To pa sigurno
And I''ll take you for who you are
-
ushergirl napisal/-a:polly-polly napisal/-a:bodo u kino, sm dons zvedla, baje je v kolosej ze napovednik, sam ob enkrat drug let cant wait! Listen je pa zakon.
22.2. v kinu
hudo....
sej greva gledat an? biggrin
jaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov