Beyonce Knowles

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 19. Sep. 2006 16:45

Jaz-y je od Rihanne mentor (jo je odkril-je pri njegovi založbi) in tako sta kar precej časa kao skp preživela... bla bla.. in potem je bila Beyonce ljubosumna... (pa tip ji za 25 roj. dan - Beyonce, podaril milijon dolarjev vredne bently...)
no pol pa je Rihanna enkrat, v nekem intervjuju, mal mogoce prevec pohvala Jaz-y (se en razlog več...)
na koncu je blo pa to, da je Rihanna rekla, da nima Beyonce nobenega razloga nanjo in da jo ima za svojo vzronico... Kar je ta dojela, da ji je dala kao vedt da je ze kr stara... :lol: :o
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 24. Sep. 2006 8:38

Js tud ravno album poslušam.. najbolša pesm mi je Irreplaceable, druge mi pa nobena ne izstopa nekak?... I'm a sucker for ballads :oops:

Kaj je to neki z Rihanno? A mogoče je zato zdej Beyonce rekla da se bo poročila... še pred VMA's je govorila, da se še ne bi. Ji pa ful ne prvoščm, da bi se pol ločila. :?
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 24. Sep. 2006 9:42

men je pa 3/4 pesmi na cedeju zelooo dobrih :) . trenutno si največkrat zavrtim upgrade u al pa irreplaceable. se mi zdi pa super cede, sploh zato, ker ga je posnela v dveh tednih :eek: .
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 24. Sep. 2006 11:09

Beyonce pomoje nč ne skrbi una pičkica 18letna... Beyonce je 1000000000000000x bolša in to Jay-Z ve!
Men je tut irreplaceable ful ušeč, pa tut Ring the alarm pa Deja vu... Je pa res da so poleg zadnih dveh omenjenih sam balde... Loh bi več komadov za densat nrdila da ko bom šla kej vn da bi se jo vrtel :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 25. Sep. 2006 12:47

Beyonce mi je kul, lepa, talentirana, fajni glas, itd...
Sam... spote ma pa čist v kurcu. Vsi so isti, vsepovsod ful miga z ritjo, kaže svoja bedra kolker se le da, hodi naokol v najkrajši možni minici ali kratkih hlačah s takim horny pogledom. Ok, tud druge to delajo, sam nobena pa nima tok identičnih spotov kot Beyonce odkar ma solo kariero. Halo no, najd si že enga boljšga režiserja spotov. :?
...
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 25. Sep. 2006 12:55

Beyonce mi je kul, lepa, talentirana, fajni glas, itd...
Sam... spote ma pa čist v kurcu. Vsi so isti, vsepovsod ful miga z ritjo, kaže svoja bedra kolker se le da, hodi naokol v najkrajši možni minici ali kratkih hlačah s takim horny pogledom. Ok, tud druge to delajo, sam nobena pa nima tok identičnih spotov kot Beyonce odkar ma solo kariero. Halo no, najd si že enga boljšga režiserja spotov. :?
...
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 25. Sep. 2006 22:16

Ja to je pa res. Mal cheap zgleda v spotih, pa vsi so po istm kopitu narjeni, še posebej ta dva z jayom. Crazy in love, deja vu. Pa ko bi že enkrat še s kom drugim posnela kšn spot k da skoz tega reparčka za sabo vleče :?
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 26. Sep. 2006 5:44

Zloadite si spote pa jih res poglejta enga za drugim... Sploh si niso podobni... Aja pa z JAy-Zjem je nrdila še Bonnie & Clyde, ne pa sam Deja vu pa Crazy in love...
Milly, B nima bedrov (ker ni kura) ampak ma stegna :D In kaj če jih kaže?! Bolš k ostale k zravn še 3/4 riti kažejo...
B je najbolša! :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 26. Sep. 2006 10:39

ma beyonce je super. samo me je pa zadnjic presenetla z izjavo, da je ljubosumna, ce kaksna njena konkurentka nardi ful dobr komad. tko da je vrjetn kr lbosumna na tole rhianno, ampak js na njenmu mestu ne bi bla :)
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 26. Sep. 2006 10:40

ma beyonce je super. samo me je pa zadnjic presenetla z izjavo, da je ljubosumna, ce kaksna njena konkurentka nardi ful dobr komad. tko da je vrjetn kr lbosumna na tole rhianno, ampak js na njenmu mestu ne bi bla :)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 30. Sep. 2006 9:34

Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Green_freaK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Green_freaK » 30. Sep. 2006 9:39

a+a napisal/-a:Men pa Beyonce ni všeč, brez make-upa me spominja na opicu, z make-upom+retuširanjem smo pa že ugotovil, da je lahko vsaka lepa!

Tut postava mi ni všeč- stegna in pol!!!
http://www.shrani.si/pics/0%2C1020%2C385635.jpg

Glede postave se strinjam s tabo :D :D Po mojem mnenju so tut stegna pr njej obupna...pa boki...Drugač v obraz mi je pa lušna :razz: Sicr pa...Njene pesmi so kr uredu...učasih se mogoče zdijo vse enake....na enak način :? :D
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 30. Sep. 2006 9:39

:D Meni je všeč.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 30. Sep. 2006 9:45

Uh men je tut všeč, sploh tlele ko poje Tinino pesm. Nora kombinacija, Pomoje je tut Tina lahko ponosna, da je tako huda pevka zapela to pesem v njeno čast. :)
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 30. Sep. 2006 9:49

Men je tudi všeč, pa se mi zdi da je bila Tina ful prijetno presenečena, res vesela.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov