Ben Affleck
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bunnyka napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Ok, meni je bil z J. Lo. dosti boljsi.. ta Jennifer mi res ni vsec... obraz mi sploh ni vsec..
Jaaaaaa, meni je tudi biu z J. Lo. dost boljsi kot pa s tole..J. Ga.
Hvala bogu da se strinjata z mano ... sm misnla na začetku da bom edina k tko misl ... J.LO je ene miljonkrat boljša od tele sive miške ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mah ona je še vseen lepša od njega.
Jennifer Lopez mi je pa najbolj z bivšim možem pasala(ta zadnjim),samo pač ni bil glih kakšen grozen karierist.
Pa itak nima veze kako kdo komu paše skupaj,bojo že oni vedl s kom se dobro počutijo.
Jennifer Lopez mi je pa najbolj z bivšim možem pasala(ta zadnjim),samo pač ni bil glih kakšen grozen karierist.
Pa itak nima veze kako kdo komu paše skupaj,bojo že oni vedl s kom se dobro počutijo.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
meni pa ben nasploh ni všeč.......no ta poroka pa me nič ne moti .....bo zdržala ali ne....me ne briga.....
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Nadine napisal/-a:men je pa tale jennifer zdj bl ušeč, tak prjazn pogled ma, heheh ful bl simpatična k j.lo... o njej pa raje nebi
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
1. Ben men ni. Pač še en igralec, vizualno sploh ni moj tip.
2. Jennifer Garner mi vizualno ni všeč, čist povprečna ženska. Kot igralka nevem kakšna je, Alias ne gledam.
3. J.LO mi je vizualno 100x lepša, deluje pa ful afnasto in domišljavo.
4. Ben & J.LO sta bla preveč holywoodska oziroma tko prisiljeno sta mi delovala. Čist drugač kot npr. Brad & Jenny ko sta bla skupi al pa Nicole & Tom...nesanjska sta mi bla.
5. Očitno se z Garnerko bolj ujemata, dobr zanju. Mi pa nista kej posebnega.
2. Jennifer Garner mi vizualno ni všeč, čist povprečna ženska. Kot igralka nevem kakšna je, Alias ne gledam.
3. J.LO mi je vizualno 100x lepša, deluje pa ful afnasto in domišljavo.
4. Ben & J.LO sta bla preveč holywoodska oziroma tko prisiljeno sta mi delovala. Čist drugač kot npr. Brad & Jenny ko sta bla skupi al pa Nicole & Tom...nesanjska sta mi bla.
5. Očitno se z Garnerko bolj ujemata, dobr zanju. Mi pa nista kej posebnega.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]