Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Meni pa zgleda, kot bi ji pol las manjkalo
ja zgleda kokr da ma ful mal las.
Pa čist preveč hod v solarij
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Dobr je plesala učer Sicr pa nimam nekega mnenja o njej..u faco je ful lušna..drgač je pa bl poune postave..sam ji prstaja to..se mi zdi da ji prkrijejo use te kilograme z oblekami, sicr po nogah se vid da je mal bl pr seb..ni mi jasno zakaj si je dala prsa povečat, če je mela prej čist kul.Že sama ve
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Ta je pa zadnje čase res fejst pr seb. Zmeri bolj, če sem čist natančna. Sam gibčna pa je, to ji pa ni za oporekat. Drgač mi pa ni ne lušna, ne grozna. Tak, povprečna.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Mah ja no, morem priznat, da mi njeno obnašanje ni kaj preveč povšeči. Če pogledam tako, iz vsakdanjega vidika dvomim, da bi jo drugič poklicala na kavo, če bi se na prvi tako afnala Videza ne bom komentirala drugače kot " 'ko voli nek' izvoli", plesne sposobnosti pa... Jap, ji dam kredit za to kar je pokazala- super je migala, tista špaga pa je še samo pika na i. Sama sem bila plesalka, natančneje baletka, pa vem da bi se mogla krepko razmigat, da bi špago kar tako ustrelila
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
komad skupaj za slovenijo je zakon-sam tok o njih.
pa men se čist neč ne zdi da bi se norčval iz slovenske narodne zabavne glasbe. a pol se dj svizec tud al kako?
pa men se čist neč ne zdi da bi se norčval iz slovenske narodne zabavne glasbe. a pol se dj svizec tud al kako?
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov