Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
zoja13
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a zoja13 » 08. Nov. 2007 9:34

Špela zgleda kar v redu s to postavo, pa še paše ji, da ima malo več kg.
Uporabniški avatar
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa » 14. Nov. 2007 14:32

Slika

dobr je plesala Špela! :D

in še njen ples-video:

http://www.rtvslo.si/spetdoma/zvezdeple ... &parent=13
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 17. Nov. 2007 13:53

ah, če je pa špela debela, pol sem pa jaz tudi! :roll:

ah ljudje, kdaj bomo nehali gledati kdo je debel in kdo suh, ter se bomo zadovoljili s posameznikovo notranjostjo?

a ne velja že od nekdaj, da je vedno boljše nekaj za prijet, kot pa da te je strah, da boš nekomu polomu kosti, če se ga boš samo dotaknil?

pa še eno vprašanje mam: vsi, ki tako kritizirate te ljudi oz trentutno špelo, češ da je debela. kdo se vi, da jo obsojate? in ali ste sami tako popolni, da bi lahko bili nekomu zgled?

še dobro, da je nekdo malo buckast, da nismo vsi enaki, ker potem bi bilo dolgočašno in ne vem več, kaj potem nekomu ne bi pasalo na sočloveku.

dajte se malo zamislit!

lp,
bambina
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Nov. 2007 14:03

bambina x napisal/-a:ah, če je pa špela debela, pol sem pa jaz tudi! :roll:

ah ljudje, kdaj bomo nehali gledati kdo je debel in kdo suh, ter se bomo zadovoljili s posameznikovo notranjostjo?

a ne velja že od nekdaj, da je vedno boljše nekaj za prijet, kot pa da te je strah, da boš nekomu polomu kosti, če se ga boš samo dotaknil?

pa še eno vprašanje mam: vsi, ki tako kritizirate te ljudi oz trentutno špelo, češ da je debela. kdo se vi, da jo obsojate? in ali ste sami tako popolni, da bi lahko bili nekomu zgled?

še dobro, da je nekdo malo buckast, da nismo vsi enaki, ker potem bi bilo dolgočašno in ne vem več, kaj potem nekomu ne bi pasalo na sočloveku.

dajte se malo zamislit!

lp,
bambina

:gut: :gut: vsaj ena pametna!
in najbolj se strinjam s temle:

odgovor pa vemo :)

Men je ona carica, ker ne podleže!Bravo Špela, še tako naprej.
rada imam ljudi, ki cenijo sami sebe in ker se imajo radi takšni kot so, pa bilokakšni bili.Ne maram pa tistih ki sebi višajo ego, s tem da nekoga druga tlačijo in zmerjajo.In glede na to, da popolnosti ni, nevemkako so vse te dečve popolne tukaj :)
men so dostkrat rekli, ker sem debela, da ne bom imela nobenga fanta, da me ne bo maral.Pa guess what, debelost je lahko minljiva, karatkter pa ne.ravno to je bistvena točka, da se ne sikiraš noč in da zarad tega kakršen si in da ne obsojaš drugih.
Uporabniški avatar
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa » 17. Nov. 2007 15:47

Se podpišem!!! :zustimm:

pa še mal fotk:

Slika

Slika

Slika
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Nov. 2007 15:52

lo)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 17. Nov. 2007 15:56

ja. . . sam a veš, da sedaj, ko skače v mini modrčku po odru, se vsaj kaj vidi? ker če ne bi bla takak kot je, bi vse skupaj blo tak umetno oz bi tam skakal sam modrček in nič v njem. . sicer pa. . briga me, kaj pravite, ampak včasih res ne bi škodlo, če bi človek pomislil, preden kaj reče ali pa če bi se postavil v kožo tistega, o katerem govori.
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Nov. 2007 16:02

~NIA~ napisal/-a:
bambina x napisal/-a:

sicer ne kritiziram (ker se mi neda) če pa bi, pa ne bi zato ker sem sama zgled drugim in ker imam idealno postavo, ampak zato, da če se že gre neko ultra zvezdnico, ki skače po odru v mini krilcu in modrčku, naj ma temu primirno tudi postavo, da ne izpade vse skupi neokusno. (pa ne leti zdej to na špelo)

jst še nism vidla da bi se ona šla neko ultra zvezdnico :gruebel: Pač je tam in poje.Nevem pa zakaj nebi smel bit tko oblečena?kukr ji paše a ne, če pa koga kaj moti naj se pa obrne.Kdo pa si ti da boš govorila kako naj drugi hodijo oblečeni?tega pa res nikol ne bom razumela :roll:
lahko tebi Nia recimo rečemo, o fak kok mezolov maš, kako lahko sploh hodiš z odkritim obrazom po svetu in blje in fuj.Bi bilo fajn?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Nov. 2007 16:02

[q
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Nov. 2007 17:17

Ne more prvoščt?! Dej no, seveda si lahko. Sej ona nos pol "posledice" tega.

Za moj okus (in predusm za tista mala, ozka oblačilca) je tut men preokrogla.

In ne vem, zakaj bi ble tovrstne izjave oz naši pogledi na to, kaj se nam zdi predebelo (al pa presuho) obsojanje? Tle je očitno že kr standard, da so nasprotna mnenje takoj tretirana kot obsojanje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Nov. 2007 18:54

Sj tlele ne gre za to, da bi bila ona predebela. Če bi se oblekla primerno postavi bi bila huda, tko pa se tlači v oblekice za suhice in to izpade grozno in neokusno. Pač naj se vsak nauči oblačit svoji postavi primerno.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 17. Nov. 2007 19:58

bambina x napisal/-a:ja. . . sam a veš, da sedaj, ko skače v mini modrčku po odru, se vsaj kaj vidi? ker če ne bi bla takak kot je, bi vse skupaj blo tak umetno oz bi tam skakal sam modrček in nič v njem. . sicer pa. . briga me, kaj pravite, ampak včasih res ne bi škodlo, če bi človek pomislil, preden kaj reče ali pa če bi se postavil v kožo tistega, o katerem govori.

Sej je ze umetno. Sej si je prsa dala povecat. :D Vsaj neko stvar so imeli tabloidi prav. :)
Uporabniški avatar
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa » 18. Nov. 2007 19:16

No jst ne vem,ampak kokr se men zdi je ona tko oblečena samo na nastopih? Kaj mislte,da hodi po cesti v mini krilih? kaj pa vem,men se zdi da ne..tudi ko je kje sama gostja se prov dobr napravi...če je pa takšen slog skupine pa nima kej..ne vem no..

http://www.youtube.com/watch?v=xgmhSHXF1sc
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 18. Nov. 2007 19:44

Sam kile gor al dol. Piz*a ga dobr muva :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 18. Nov. 2007 20:07

Ful dobr pleše, res :gut: Tale njen soplesalc pa tud, prov seksi je, k pleše :wink:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov