Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Fuuuul jim je glasu zmakval učeri, pa že tko so tok nizko pel, da konc. Pa če pomislm, da sta 2 bejbi peli pa se je komi kej ženskega glasu slišal dost podn je blo, ja.
Drgač je blo pa pri prejšnji pevki Špelci isto, da se je sam Špelo slišal, za uno je zgledal k da sam usta odpira, pri Tejči je pa isto, ne vem a ta drugi pevki ne pustijo pet? Sej nikol nism vidla, da bi Špelca kej solo zapela, Tejči pa tud še nikol ni. Sej vem, da kšnga hudga glasu nima, sam pol ni čudn, da se začne govort, da ne zna pet. Če toook neb znala pet pol tud Špelca solo kariere neb štartala.
Učer sm pomislna kako bi zgledal, če bi Alenka Godec zravn usta odprla, bi use une tri preglasila k so sam zrak lovil
Drgač je blo pa pri prejšnji pevki Špelci isto, da se je sam Špelo slišal, za uno je zgledal k da sam usta odpira, pri Tejči je pa isto, ne vem a ta drugi pevki ne pustijo pet? Sej nikol nism vidla, da bi Špelca kej solo zapela, Tejči pa tud še nikol ni. Sej vem, da kšnga hudga glasu nima, sam pol ni čudn, da se začne govort, da ne zna pet. Če toook neb znala pet pol tud Špelca solo kariere neb štartala.
Učer sm pomislna kako bi zgledal, če bi Alenka Godec zravn usta odprla, bi use une tri preglasila k so sam zrak lovil
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
hubabuba napisal/-a:Ja in kok je možno da je v dveh tednih tolk shujšala?:)
Za tisto, ki je napisala, da Špeli ne pomaga lep obraz, če nima postave dobre: ej, Špela je p***a z 10 kg viška.
Kak za koga. Men zavaljena ženska ne more bit lepa. Pika.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ampak fora je v tem, da zavaljena ženska še vedno lahko postane lepa, grda suhica pa žal ne. Poleg tega pa ne moreš trdit, da je ženska lepa, če ima lepo postavo. A v fris je pa lahk kot retardiranc al kaj???
Za moje pojme se grdoba z lepo postavo in lepotica z 10 kg viška sploh ne moreta primerjat, ker je slednja v bistveno višjem rangu kot prva. Vsaj kar se lepote tiče.
Za moje pojme se grdoba z lepo postavo in lepotica z 10 kg viška sploh ne moreta primerjat, ker je slednja v bistveno višjem rangu kot prva. Vsaj kar se lepote tiče.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
hubabuba napisal/-a:Ampak fora je v tem, da zavaljena ženska še vedno lahko postane lepa, grda suhica pa žal ne. Poleg tega pa ne moreš trdit, da je ženska lepa, če ima lepo postavo. A v fris je pa lahk kot retardiranc al kaj???
Čist res, res čist res!Dekle ki ima lepe obrazne poteze, ki je simpatična, ima lep nasmešek in magar 20 kil preveč, je lahko še vedno lepša in večji balzam za pogledat kot pa vrhunsko postavna grdoba s petcentimetrskimi udrtinami v frisu in obupnih obraznih potez drgač pa roko na srce, Špela je ornk simpatična in ornk luštna, daleč od grde punce
In se strinjam da ne moreš primerjat in rečt da so suhe osebe lepše, ker to sploh ni res.da si popolnoma lep morš met in lepo postavo in lep obraz, da si pa lep če si suh, je pa mal neumesno
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
hubabuba napisal/-a:Ampak fora je v tem, da zavaljena ženska še vedno lahko postane lepa, grda suhica pa žal ne. Poleg tega pa ne moreš trdit, da je ženska lepa, če ima lepo postavo. A v fris je pa lahk kot retardiranc al kaj???
Hej, ne obračaj mojih besed. Kdo je reku da je ženska lepa že če ma sam dobro postavo? Vse, kar sm rekla, je, da men debele ženske ne morjo bit lepe. Se opravičujem če bom koga užalila, ampak pr men lep obraz ne odtehta grde postave. Niti približno. Seveda pa vela tud obratno. Sicer pa, back on topic:
ela85 napisal/-a:včeraj je bila špela prav simpatična v oddaji as ti tud not padu... meni se je dopadla, dobro se je znašla med voditeljema
Men se je pa zdela na trenutke tk zoprna. V smislu, tk naveličana, pa kot da ji je vse odveč. Ni mi simpatična.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
se pridružujem mnenju. poznam tudi nekatere, ki so shujšale, čeprav so imele lepe obline, ampak jim `suhost`oz shujšanost ne paše. sicer pa je tudi odvisno, na kakšen način so nekatere bolj `zavaljene`. nekatere imajo enakomerno razporejeno težo, enim se nabira na določenem delu, npr. trebuh. drugač pa mi je bila špela že v primerjavi z prejšnjo (so)članice AH, špelco, bolj lušna. poznam punco, ki ji ima viktorija beckham idealno postavo, vse kaj je več, je predebelo! nemogoče je vsem ugajati. za nekoga bomo z 55 kg presuhe, za nekoga zavaljene, predebele..
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sej, če se normalno obleče izgleda čist fajn tut s par kg preveč...sam v tistih too much oprijetih oblekcah za nastope pa kar puhti iz vseh koncev...pol ma ša še mrežaste žabe...k mrežna pečenka je takrat... :unknown:
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov