Ashley Tisdale
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ashley Tisdale, ameriška pevka in igralka, meni osebno zelo simpatična, zaslovela pa je z vlogo v filmu High school musical
Veste, kdo sploh je, kako se vam zdi?
Veste, kdo sploh je, kako se vam zdi?
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 03. Dec. 2008 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst tut ne poznam. Je pa luškana Sm misla, da je mlajša kukr nej bi bla..Letnik 85
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ah ona pa ni 85 letnik!! Drugače mi je pa bolj luštna Vanessa Hudgens ... ju nekak povezujejo, kr igrajo nekje skupi al neki...nism glih na jasnem, ju pa poznam.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kr ena. Ni mi ne luštna, ne dobra igralka, ne dobra pevka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
red*cherry napisal/-a:Ah ona pa ni 85 letnik!! Drugače mi je pa bolj luštna Vanessa Hudgens ... ju nekak povezujejo, kr igrajo nekje skupi al neki...nism glih na jasnem, ju pa poznam.
Je 85 letnik z Vanesso pa jo mogoče povezujejo (čeprav to prvič slišim), ker sta skupaj igrali v High school musical ja
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni pa deluje antipatično. Vse blondinke ameriškega porekla (razen Veroniche Mars ) mi delujejo antipatično, ne vem zakaj
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Damyanchyka napisal/-a:Jst tut ne poznam. Je pa luškana Sm misla, da je mlajša kukr nej bi bla..Letnik 85
Tud to je bla moja prva misel in prva reč, ki sem jo sla preverit, ker se jo spomnem iz teh high school musicla.
itak, da je 85letnik. ne vem zakaj bi pisala, da je starejsa kot dejansko je. pač u filmu spila mlajso osebo. sej to je vedn blo v teh teen moviejih in vedn bo. isto v dawson creek - kdo je bil tm 16? noben. vsi 20+ isto gossip girl, one tree hill.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ma saj jst nimam pojma kolk let je igrala v kerem filmu, jst jo poznam na videz in sem komentriala nnjena leta glede na izgled...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
ninc napisal/-a:ni ona igrala v oni nadaljevanki, ko je kao en hotel pa dva mulca dvojčka sta bla v glavni vlogi?
Ja, mislim da ja, pa še ena Japonka ali Kitajka je zraun igrala..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov