Armin van Buuren 23.10.2009 Hala Tivoli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bekica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2008
In ste že kaj živčne, napete kako bo?
Včeraj sem zasledila pri poročilih na pop tv, delček napovedi od armina in njegovo musko, pa se mi je kar koža naježila od navdušenja komaj čakaam
aaaa čisto nora muska, upam, da grem
Včeraj sem zasledila pri poročilih na pop tv, delček napovedi od armina in njegovo musko, pa se mi je kar koža naježila od navdušenja komaj čakaam
Veron|ka napisal/-a:pa še Pleasure, ki bo v ušcju: KLIK so pa zdaj še Belteka potrdili, več kot odlično
aaaa čisto nora muska, upam, da grem
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
ja men je blo noro dobr.. je pa res, da al si bil ful navdušen al pa ti je blo kr neki.. men je blo noro
ampak, kar se pa organizacije tiče, pa polom. z vip kartami smo čakal ko butli, da smo pršli notr, skup z vsemi k so mel parter.. in kar se organizacije tiče, me je res razočaralo no...
ampak, kar se pa organizacije tiče, pa polom. z vip kartami smo čakal ko butli, da smo pršli notr, skup z vsemi k so mel parter.. in kar se organizacije tiče, me je res razočaralo no...
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
kar se organizacije tiče je bil res podn ja.. ampak kakršn kontakt pa armin vzpostavi s publiko pa lahko rečm samo wau.. noro res!! in še ena slikca, ki si jo je armin naredil za spomin na slovensko publiko http://twitpic.com/moag0
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Mi je žal, da nisem šla, sam kaj k ni nihče hotel zraven. Moji prijatelji ne poslušajo takšne glasbe.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
- ..PiKolina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
- Kraj: Ljubljana
Bilo je res super..meni osebno je bilo na Pagu v Papayi dosti boljše (morje naredi svoje )
Drugače pa prihaja 26.12. Ferry Corsten tako da se nam ponovno obeta odličen trance event
Drugače pa prihaja 26.12. Ferry Corsten tako da se nam ponovno obeta odličen trance event
What's meant to be will always find its way!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov