Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
iii kok so lepa družinica tej mali blond gospodični Shiloh se pa takoj vidi da je njuna biološka hčerka, ko je že zej tuk lepa, ka bo šele ko bo mejčkn zrasla pa kr pet jih je že skupi Sam se pa vidi že po slikah, da imajo polno ljubezni in topline...
Drugač pa ja, Angelina Jolie mi je sexy, Brad Pitt pa še bolj in prav lepo pašeta skupi
Drugač pa ja, Angelina Jolie mi je sexy, Brad Pitt pa še bolj in prav lepo pašeta skupi
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
_ninchyka_ napisal/-a:iii kok so lepa družinica tej mali blond gospodični Shiloh se pa takoj vidi da je njuna biološka hčerka, ko je že zej tuk lepa, ka bo šele ko bo mejčkn zrasla pa kr pet jih je že skupi Sam se pa vidi že po slikah, da imajo polno ljubezni in topline...
pet? kolko jaz vem jih je šest v glavnem vsi so ful luškani
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
ja res so zelo lepi,vsak po svoje,sploh Shiloh,
ko bo velka bo sigurno prava lepotica
pa pomoje ni nič narobe če mata punčki že nalakirane nohte,
kolk se jaz še spomnim sem tudi sama mela rada nalakirane nohte
sploh na rdečo,pač punčke želijo bit take kot mamice.
ko bo velka bo sigurno prava lepotica
pa pomoje ni nič narobe če mata punčki že nalakirane nohte,
kolk se jaz še spomnim sem tudi sama mela rada nalakirane nohte
sploh na rdečo,pač punčke želijo bit take kot mamice.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men razn Holmes-Cruise deklce in pa Tomažinove cortike, večina bejbijeu in mal starejših mladičeu, k jih razkazujejo po trač cajtngih, ni čist nč posebnga, kaj šele ultra, mega, nadnarauno lepa ... No, tale Jolie-Pitt bjonda mi je pa ceu cukr , prznam.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
sončk napisal/-a:Sam tamala je res pravi miks obeh. Ustnice po mamici, učke pa laske po očiju... Pa prov vid se jim da niso neki vzvišeni otročki
kr otročki še ne vedo kaj je vzvišenost. počakaj še par let
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
sweet-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: litija
men usebno je angelina res uredu sej te otroke k je pusvujila jih je re s iz srca ker je to nrdila en izmed prvih druge k so to delale pa so sam punavlale s bi ble in sm u neki reviji prebrala člank utem d so si zvezdnice omislile nov modni dudatk pusvujenčke
-
sweet-girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: litija
ki je to prenesla širši javnost in s tem to nrdila za neko modno muho u tem smislu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov