Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
yazmeen, se strinjam. to sem tudi jaz opazila. mogoče si ženska preveč nalaga na sebe. že po obrazu sodeč bi rekel, da malo spi in da ima precej skrbi... ne vem, lahko bi izkoristila svojo slavo tudi zase in ne samo za sirote iz afrike.
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja men se Angie zdi tud nekak vedno bolj "shirana"... Prej mi je bla miljonkrat lepša (npr. Lara Croft), zdej so od nje ostala skor samo še njena usta
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
-
Precious Blondy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
V filmih jo kar rada gledam (ampak ne v Tomb Raiderju ipd. njenih uspešnicah), drugače pa mi je antipatična. Nekak mi ni.
- Gazella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
- Kraj: MiddleOfSomewhere
Maychy napisal/-a:Celo enaki torbici imata
This is über cute!!
Obožujem Angelino in njeno razdajanje humanitarizmu, družini, Bradu ...Brangelina sta najbl fascinanten par na svetu, imata najbl prisrčne otročke na svetu, najbl pa sm fascinirana, kako Brad in Angelina delata s svojimi otroki, mislm, skoz sta z njimi, celo v šolo in iz nje jih vozita (to je en starševski kontrapol Britney Spears), vid se, da so otročki srečni!
UP for Brangelina!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
anoreksična angelina
ja kaj pa je mislila, že en otrok je naporen, ne da štirje ne bi bili... pa še vse ostalo kar si je nakopala na svoja ramena (humanitarne zadeve, posledično ogromno potovanj, prepiri z bradom). nič čudnega, da je videti izčrpana in utrujena.
ja kaj pa je mislila, že en otrok je naporen, ne da štirje ne bi bili... pa še vse ostalo kar si je nakopala na svoja ramena (humanitarne zadeve, posledično ogromno potovanj, prepiri z bradom). nič čudnega, da je videti izčrpana in utrujena.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Zame je Angie najlepša ženska na svetu in mi je enostavno popolna, edina kar me v zadnjem času moti je njena shiranost! drugače mi je pa všeč njena humanitarnost itd.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
o preljubi bog kako je shirana. močno dvomim, da je to posledica vseh tezav, ki jih ima. saj je ja taka kot, da že mesec dni ni nicesar zauzila. noge ima tako suhe kot jaz roke. ena stopnicka mora zanjo biti kot meterska ovira. ojej
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
anoyel napisal/-a:
o preljubi bog kako je shirana. močno dvomim, da je to posledica vseh tezav, ki jih ima. saj je ja taka kot, da že mesec dni ni nicesar zauzila. noge ima tako suhe kot jaz roke. ena stopnicka mora zanjo biti kot meterska ovira. ojej
Pod komentarje na 24.ur je en napisal, da je to fotomontaža. Citiram:
"jap ne vsega vrjet...res da je angelina precej suha ampak tole pred vami sta dve precej dobre fotomontaže...jaz takoj ko sem videl sliko sem našel prvo napako...pri prvi sliki recimo če pogledate lavo nogo je fotomontaža dobro izvedena pri desni pa poglejte malo na krilo->če bi res imela tako suhe noge se na krilu ne bi tako lepo poznal tisti hribček oziroma krivina, kar pomeni da noge definitivno niso tako suhe...pri drugi sliki pa tik pod robom majice lahko opazite bledo liso, ali pa če pogledate drugo roko vidi pa se da so lica tudi umetno osenčena...pri časopisu se vidi tudi da je zbrisano del trebuha...če povem po pravici dobra fotomontaža samo morda malo preveč napak.naj pa še enkrat povem da je angelina res morda malo presuha (v resnici) kake 4 kilce bi ji vseeno dal".
Aja, našla sm eno zelo dobro stran o njej.. Slik je ogromn http://fansites.hollywood.com/~ajolie/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov