Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
kiny napisal/-a:Res lepa ženska.....
Pr Angelini mi je všreč da ni lepa samo na ven ampak tut tko je ful prjazna.... njeni dobrodelni nameni pa k je posvojila dva otroka.... ta Angelina je res dušca od človeka.
ampak, kako pa ves da je ful prjazna!?!?
Zivljenje je piskotek!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sploh ne vem, kako Angelina sploh lahko nosi otroke, ker je tok drobna Drugač so mi pa tko kjut skupej
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
sam je zajeban ce se ti razpolozenje menja na pou ure...men se tut to dogaja zadne case
ona mi nikol ni bla usec, + so samo otroci, ostalo pa bl tko....tak da pomojm tut ni dalec da gresta narazn z bradom
ona mi nikol ni bla usec, + so samo otroci, ostalo pa bl tko....tak da pomojm tut ni dalec da gresta narazn z bradom
Zivljenje je piskotek!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070826_3104410.php
Sicer pa je Angelina znana po nenavadnem izkazovanju ljubezni. Spomnimo se samo majhne stekleničke okoli njenega vratu, v kateri je nosila kri svojega bivšega moža Billyja Boba Thorntona
ok. Ta ženska je pa weird do konca
Sicer pa je Angelina znana po nenavadnem izkazovanju ljubezni. Spomnimo se samo majhne stekleničke okoli njenega vratu, v kateri je nosila kri svojega bivšega moža Billyja Boba Thorntona
ok. Ta ženska je pa weird do konca
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
men ma angelina ful lep obraz - poteze face pa ustnice, drugač mi pa ni neki posebnga.
kake pišejo o njej, če je res, je prava čudakinja...
sploh pa ne vem zaka bi nj bla ona najbol sexy ženska na svetu... mi je scarlett johansson 100krat bol huda
kake pišejo o njej, če je res, je prava čudakinja...
sploh pa ne vem zaka bi nj bla ona najbol sexy ženska na svetu... mi je scarlett johansson 100krat bol huda
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov