Angelina Jolie

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kakšna se vam zdi Angelina Jolie

Sexi
227
45%
Nič posebenga
146
29%
Všeč mi je kot celota
134
26%
Skupaj glasov : 507

ShopGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a ShopGirl » 12. Jun. 2007 8:56

Haha, jst sm tut to prebrala...jooj če ta gossip drži, pol je pa usekana - čeprou je to po moje izmišljotina... Kt da bojo revni bolj siti če mi manj pojemo - halo? :lol:
Men je njen imidž všeč, lepo da posvaja otroke...Lepa je, ma lepega Brada... Hmm kr vse ma :cool: No ja, razn njene žilaste roke mi niso všeč :P
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Jun. 2007 22:31

Ko sta bila na premieri lepa.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 17. Jun. 2007 11:05

urszika napisal/-a:
bad_girl napisal/-a:Sam Angelina je pa ful suhcena ratala...Slika

Spet sm nekje brala en gossip, da kao ne je, ker se ji smilijo vsi ljudje na svetu brez hrane in pol ne more jest.. Sam je res kr mal scary že, tud zato ker ji oglata čeljust pol tko izstopa. Pismo prov tekmujejo med sabo kera bo bl shirana zgledala :(

iz njenega nedavnega intervjuja...

You are so thin. Is there a lot of pressure on actresses to be thin?

The funny thing is, when somebody says, you’re thin, a person says, thank you. To me actually, when somebody says I’m thin, it is not a compliment. It’s not something I want to be. I have always been lean.

This year, I lost my mom. I’ve gone through a lot. I have four kids. I just finished breast-feeding. It’s been hard to get my nutrition back on track and learn about my body after birth. I am doing the best I can. The thing that’s disturbing is that instead of somebody saying, oh, this looks like somebody who is dealing with something from emotions—it’s, do they want to fit into skinny jeans? I don’t encourage young girls to be too thin. I do want people to understand that I am just trying to work through a very difficult year.

Iiii kok sta Maddox pa Shiloh že velika. :D

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 17. Jun. 2007 11:18

Men pa tale Zahara sploh ne potegne.. mrbit k bo starejša. Shiloh je pa tok vaaaaau lep bejbi, z unimi očkami.. no čeprov je moja nečakinja lepša haha :D Pax pa Maddox sta pa tud kjutkana. :)
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 17. Jun. 2007 14:29

inaa napisal/-a:
Sp3lca napisal/-a:
Ty napisal/-a:Simpatična punca,samo ni najlepša na svetu,pa tudi med naj 10 lepotic je ne bi dal.Pač punca je medijsko izpostavljena,ter ima dober team ljudi,ki jo forsirajo po vseh medijih.Vse te posvojitve in borba za revne,je maska,Predvsem pazi na to,da ji cena ne pade.

Ok. Eno butasto vprašanje. A ne more obstajat človek, ki je slavn in rad pomaga ljudem v stiski brez, da bi bla to le maska?

seveda, ampak pri njej se men pac ta maska zdi dost ocitna
recimo taka brez maske je npr sandra bullock :wink:

Ma jst nisem tko prepričana, da bi nekdo le zaradi medijev šel posvojit otroka. Jst sm prepričana, da je veliko ljudi na svetu, ki bi naredili isto, če bi imeli denar. Nekateri ljudje pa preprosto ne vrjamejo več v dobroto drugih ljudi. Sicer pa tudi, če bi bila le maska-gotovo se imajo otroci boljše pr njej kot bi se imeli po sirotišnicah-torej tudi, če je maska, je zaradi te maske naredila veliko dobrega.
Sandra Bullock? Mogoče zaradi tega nimamo teme o njej, ker je preprosto nezanimiva in medijem več ali manj neznanka. Vrjetno bi tudi ona nosila masko, če bi bila bolj izpostavljena.

Lepe slikice. Še posebaj Shiloh, ki je postala kar velika pupca že :)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 18. Jun. 2007 22:16

lepo se mi zdi da tako skrbi za otroke pa to ker veliko zvezdnic se za to še pobrigalo nebi...
drugače ima pa tudi lepo telo in spoštujem tudi to pri njej da je skoraj vedno čisto malo naličena...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 18. Jun. 2007 23:46

Meni je všeč njena samozavest in nekakšna energija, ki jo izžareva... Nasplošno se mi zdi pozitivna oseba...
Ma mi ful huda usta in nasploh telo... :razz:

Malo mi je šla na živce ker je dobila Brada, za katerga se mi je zdelo da veliko bolj paše k Jenn... :?

Mi je pa ql ker je posvojila otroke. :) (sicer gre pri tem po mojem mnenju tudi za lastno promocijo, ampak ok...)
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 15. Avg. 2007 12:01

Sp3lca napisal/-a:
inaa napisal/-a:
Sp3lca napisal/-a:
Ty napisal/-a:Simpatična punca,samo ni najlepša na svetu,pa tudi med naj 10 lepotic je ne bi dal.Pač punca je medijsko izpostavljena,ter ima dober team ljudi,ki jo forsirajo po vseh medijih.Vse te posvojitve in borba za revne,je maska,Predvsem pazi na to,da ji cena ne pade.

Ok. Eno butasto vprašanje. A ne more obstajat človek, ki je slavn in rad pomaga ljudem v stiski brez, da bi bla to le maska?

seveda, ampak pri njej se men pac ta maska zdi dost ocitna
recimo taka brez maske je npr sandra bullock :wink:

Ma jst nisem tko prepričana, da bi nekdo le zaradi medijev šel posvojit otroka. Jst sm prepričana, da je veliko ljudi na svetu, ki bi naredili isto, če bi imeli denar. Nekateri ljudje pa preprosto ne vrjamejo več v dobroto drugih ljudi. Sicer pa tudi, če bi bila le maska-gotovo se imajo otroci boljše pr njej kot bi se imeli po sirotišnicah-torej tudi, če je maska, je zaradi te maske naredila veliko dobrega.
Sandra Bullock? Mogoče zaradi tega nimamo teme o njej, ker je preprosto nezanimiva in medijem več ali manj neznanka. Vrjetno bi tudi ona nosila masko, če bi bila bolj izpostavljena.

Lepe slikice. Še posebaj Shiloh, ki je postala kar velika pupca že :)

Tud jaz mislim da je tem otrokom velik boljše z njo kot pa v neki sirotišnici.
Ja pa ne verjet vsem tračem,ki jih pač pišejo o njej.
Drugač je men ona vredu,posvojila je otroke velik pomaga drugim,medtem ko pa eni ,ki majo več dnarja nič v tej smeri ne naredijo,
tud za Brada pa se vidi da ma ful rad te otroke.
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 15. Avg. 2007 12:16

upam da teh fotk še ni blo:

Slika Slika Slika Slika
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 15. Avg. 2007 17:28

Meni pa Angelina sploh ni všeč in res nevem kako lahko velja za eno izmed najlepših na svetu. Ima pa sweet hčerkico! Slika
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 15. Avg. 2007 20:50

ampak na tej zadni fotki ma pa ta otrok res grda usta...kr ena leva oblika. drugac sm pa prebrala tut da hoce met 13 otrok...lame, plus tega mi je bedno da se skos samo u crno oblac... nasplosno mi ni vsec
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 15. Avg. 2007 21:34

men so pa simpaticni vsi, sam mal se vidi njima d fejkata z vso to svojo zvezo.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 16. Avg. 2007 8:09

Res lepa ženska.....
Ena je prej napisala da razdira zakone...sj jih ne.. med unm dvema vrjetn že prej ni blo use vredu....
Pr Angelini mi je všreč da ni lepa samo na ven ampak tut tko je ful prjazna.... njeni dobrodelni nameni pa k je posvojila dva otroka.... ta Angelina je res dušca od človeka. :)
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 16. Avg. 2007 12:03

kiny napisal/-a:Res lepa ženska.....
Ena je prej napisala da razdira zakone...sj jih ne.. med unm dvema vrjetn že prej ni blo use vredu....
Pr Angelini mi je všreč da ni lepa samo na ven ampak tut tko je ful prjazna.... njeni dobrodelni nameni pa k je posvojila dva otroka.... ta Angelina je res dušca od človeka. :)

Tri otroke ma posvojene :wink:
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 17. Avg. 2007 9:30

men je angie zakon in lepa in dobea in malo odštekana in njamsi mamica in jst bi jo še zmer...edina ženska ki bi jo pa res takoj :oops: :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov