Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
http://justjared.buzznet.com/2007/03/15/pax-thien-jolie-pitt/
Novi posvojenec Angeline in Brada...kjuuut
Novi posvojenec Angeline in Brada...kjuuut
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
svaka ji čas ženi, da tolikim otrokom omogoča lepše življenje
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
nekje sem prebrala, da je angelina izjavila, da ma svoje posvojence raje kot lastno hči, ker so že imeli osebnost, ko jih je dobila in so imeli nesrečno otroštvo dokler jih ni ona posvojila
močno upam, da je to samo trač
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
sinička napisal/-a:nekje sem prebrala, da je angelina izjavila, da ma svoje posvojence raje kot lastno hči, ker so že imeli osebnost, ko jih je dobila in so imeli nesrečno otroštvo dokler jih ni ona posvojila
Ne to je blo v eni reviji ameriški (se ne spomnim kateri), in je res izjavila nekaj v smislu, da njiju ful bolj spoštuje, ker sta bla že tolk in tolk stara ko ju je dobila in sta se morala borit.. Men je blo to tud sick, ampak je zares to rekla.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
No sej, zato se men zdi ona mal čudna. Kot da bi izgubila stik z realnostjo in zdj samo še po tekočem traku posvaja sirote. Kot da bo pa takšno življenje kot ga imasta starša toliko lepše za njih. Kot da bi bilo življenje v skromnosti nekaj groznega. Ne vem če bodo pri njima našli obljubljeni raj no. Brad se mi ne zdi tak fanatik in ima rad svojo hčero, zato se mi zdi in upam da mu bo slej ko prej počlo.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
urszika napisal/-a:jemina mal si uzadi sta ga že.. no ubistvu ga je ona, brez Brada.
sicer je pa men mali Pax tok kjutkan iiii
Kje si pa to slišala, da ga je sama, kakor jz vem sta ga skupej. Sj je Brad posvojil tudi mala 2.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Bulma napisal/-a:Adijo,no--}http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070325_3093164.php
samo, da se prodaja, hehe
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Bulma napisal/-a:Adijo,no--}http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070325_3093164.php
nc presenetluga, men se j ze skos zdela cist cudna
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov