Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
men pa zgleda, da ma Shiloh zajčjo ustnico . sam je luškana drgač.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
no, men niso vsi luškani . sem pa še preden se je rodila, rekla, da se mi zdi ta rompompom kako bo ta otrok najlepši, pretiran. kar je res.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jemina napisal/-a:Dj že nehejte ugibat kolk časa bo trejalo no. Kolikor bo, pač bo.
zakaj pa ne? jaz "ugibam", da več kot dve do tri leta to ne bo trajalo.
freaked, popoln, jah . a ko je jen pustil je bil tudi tako popoln?
crnolaska, tisto izjavo sem jaz tudi nekje prebrala. če je ženska že tak moralna, etična... zakaj pa je potem igrala tako vlogo? zakaj je ni odklonila? zaradi denarja.
drugače pa njeno dobrodelnost podpiram, ker ji tukaj ni para.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Uf na to sem pa pozabila, torej popravek, mož je pa najslabši. Se mi je zdel, da je kr pustu Jennifer samo zato, ker se je predal nekim čarom angeline. Mi niti ni zgledal da sta imela kakšne neodpravljive zakonske težave z J. Lahko bi se malo bolj potrudu ne pa da je takoj pokazal svojo šibko plat in se ji prepustil.Shame on u brad
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
Freaked napisal/-a:Uf na to sem pa pozabila, torej popravek, mož je pa najslabši. Se mi je zdel, da je kr pustu Jennifer samo zato, ker se je predal nekim čarom angeline. Mi niti ni zgledal da sta imela kakšne neodpravljive zakonske težave z J. Lahko bi se malo bolj potrudu ne pa da je takoj pokazal svojo šibko plat in se ji prepustil.Shame on u brad
točno tako: NI SE VIDELO... kaj pa veš, mogoče sta pa mela probleme
lahko je iskat grešnega kozla tuki in ugibat kaj se je res zgodilo, sam fora je, da okoliščin NE POZNAMO, tako, da ne moramo nobenega obtoževat
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ampak sta pa brad in jolie naaaaaaaaaaaajlepsi parcek v galaksiji
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Pa dobro glede na to da sta bila eden izmed najbolj izpostavljenih holivudskih parov bi pričakovala , da se bo začelo prej kaj dogajati. Sicer meni se je zdelo, tko po filingu kot sm ju vidla da mora nekaj škripati, sam to se poskuša popravit ne pa kr tko, takoj na drugo, da se reši težav.Mislm halo no,kira odgovornost.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
freaked, se delno strinjam s tabo. brad bi lahko poskušal popraviti zakon (mogoče je celo poskušal ). no, na koncu pa je res zgledalo, kot da je podlegel angelininim čarom.
aja, pa govorili so, kako se bo njuna strast videla v filmu mr. & mrs. smith... jaz nisem opazila nič več strasti, kot pri drugih igralskih parih. mogoče pa sem slepa
aja, pa govorili so, kako se bo njuna strast videla v filmu mr. & mrs. smith... jaz nisem opazila nič več strasti, kot pri drugih igralskih parih. mogoče pa sem slepa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov