Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Prov ql zgleda skupi kot družinica, pomoje se je Angelina mal znormalizirala, ker tist kar je delala prej je blo čist adijo.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Kaj pa vem... Neb si upala rečt da se je znormalizirala na podlagi parih luštnih fotk. Čeprou bi blo super da bi bla ena holivudska hepi femili. Kr zdej sta sam še will pa jada ostala če se ne motm.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
ciklamca - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: Gorenjska
men se pa zdi da se'i Angie tko ful 'postarala' (pa ne zarad let to...) odkar je z Bradom....taka grozn 'pusta' mi deluje... Prej k'je bla s Thorntonom je bla fl bl simpatična..pa kapa vem...ful bl zalublena m'je delvala kukr pa zej.....(razn če zej res guno, fejst skriva to). Sam je pa res: zakva bi skrivou eno tako lepo stvar?
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je na njej usec sam to da posvaja te uboge otroke...
kar se tice pa to da razdira parcke tkole...nevem no..
poleg tega sm prebrala zanc u enem tracu da se Jen A. ful steka z Bradovimi starsi in grejo dostkat na vecerjo skupi pa to (oni pa ne marajo angeline sploh) in zj ona kao zarad tega naspidirana pa razpenjena in tezi Bradu pa to da se morjo nehat sestajat pa nesto.... bedna mi je s takimi forami
kar se tice pa to da razdira parcke tkole...nevem no..
poleg tega sm prebrala zanc u enem tracu da se Jen A. ful steka z Bradovimi starsi in grejo dostkat na vecerjo skupi pa to (oni pa ne marajo angeline sploh) in zj ona kao zarad tega naspidirana pa razpenjena in tezi Bradu pa to da se morjo nehat sestajat pa nesto.... bedna mi je s takimi forami
Zivljenje je piskotek!
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
ja ne vem no, sam če je za njo to izkazovanje dobrodelnosti, da z bradom ali pa sama pozira fotografom, da nastanejo strašno hude fotke iz puščave, v kateri ima ona obleko od versacea, pol tudi ne vem kaj danes še razumemo pod SOLIDARNOST in DOBRODELNOST. nočem čez njo brezveze govorit, ampak če sem čisto iskrena-dokler ona posvaja otroka za otrokom iz južnih držav... vse lepo in prav, da se tega spomni. najbrž ji to veliko pomeni. ampak dejstvo je, da pa ne bo mogla posvojiti vseh otrok na črni celini. če tako pridno kot posvaja otroke, daje tudi svoje denarce v kakšne zanesljive sklade, ki gredo potem v PRAVE roke, potem kewl. če pa ne, pa kape pred njo ne morem dol dati.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
čist nenormalno lepa družinica so
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
A moment on your lips, forever on your hips!
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
haha smeh.. lej k se ji lula vidi jz se pa angeline ne bi branla..
Waves of sound they move my body
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov