Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
¤MajC¤ napisal/-a:jz sm si wedno zelala njene znablice....zdaj pa sem bolana ..me je fajn skuhalo na 39 stopinck pa mi je en super herpes zrasto in mam napihnjene znablike ko ona...sam zdaj pa si jih ne zelim wec

Men se zdi k da Angelina ne spada u Hollywood, sploh ne deluje avšasta tko kukr velik % ostalih igralk z nenehnimi aferami...... če bi blo več takšnih kot je ona......

-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
- ku*be*ina, da ni večje (ne le zaradi Brada)
- obsedena s seksom in se je šla tudi zdravit zaradi tega (to sem prebrala)
- je seksi in lepa (ne morem zanikat)
- full se zavzema za dobrodelnost (vsaj nekaj pozitivnega)
:fight:
- obsedena s seksom in se je šla tudi zdravit zaradi tega (to sem prebrala)
- je seksi in lepa (ne morem zanikat)
- full se zavzema za dobrodelnost (vsaj nekaj pozitivnega)

Don't worry, be happy!!!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
je lepa (upam, da ne bomo čez par let ugotovl, da umetno), humanitarka, lepo da je posvojila dve siroti - ampak razlog je pa obup:da si ne bo pokvarla postave?
kar se pa tiče razdiranja zakonov, je pa ona en sam hudič. Angelina dost je samskih, tace proč od zasedenih!!!
kar se pa tiče razdiranja zakonov, je pa ona en sam hudič. Angelina dost je samskih, tace proč od zasedenih!!!
Peek-a-boo!
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
La*Perla napisal/-a:meni ima Angelina ful lep obraz. Lepe oči, lepe ustnice, majhen nosek...na njenem obrazu pa res vse popolnoma štimaprava lepotica!

k sm bla na morju sm si kupila hrvački cosmo stil in so notr full hude slikce tko da kapo dol pred to žensko ja

-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Kamboški kralj Norodom Sihamoni je podpisal posebni ukaz, s katerim je država hollywoodski zvezdnici Angelini Jolie podelila kamboško državljanstvo.
To naj bi bilo priznanje za njeno delo pri varovanju okolja v tej državi in ker je leta 2002 posvojila malega kamboškega fantka.
V naslednjih 15 letih namerava tudi porabiti pet milijonov dolarjev za izgradnjo rezervata v nekdanjem oporišču Rdečih Kmerov, v severozahodni pokrajini Battambang.
To naj bi bilo priznanje za njeno delo pri varovanju okolja v tej državi in ker je leta 2002 posvojila malega kamboškega fantka.
V naslednjih 15 letih namerava tudi porabiti pet milijonov dolarjev za izgradnjo rezervata v nekdanjem oporišču Rdečih Kmerov, v severozahodni pokrajini Battambang.
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
My mummy's comment: "Žnabl za dva golaža!"
Drgač pa: Brad & Angie absolutno nista za skup......preveč lepote na enem mestu........

Drgač pa: Brad & Angie absolutno nista za skup......preveč lepote na enem mestu........

SH!T HAPPENS........
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ja pa je!!
amm, za tiste pa k so vidl samo laro croft.. djte pogledat gio, al pa girl interrupted.. pa vam bo tut jasn zakaj je dobila oskarja.. akcije so pa pač akcije.. sj ne gledaš akcijskih filmov zarad tega da bi vidu dobro igro... ane?
Ange|ina

amm, za tiste pa k so vidl samo laro croft.. djte pogledat gio, al pa girl interrupted.. pa vam bo tut jasn zakaj je dobila oskarja.. akcije so pa pač akcije.. sj ne gledaš akcijskih filmov zarad tega da bi vidu dobro igro... ane?
Ange|ina
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men je ful antipatična,kar sije ven iz njenih oči tisto čudaštvo.Pa da se kušuje strastno na usta s svojim bratom,ima okoli vratu stekleničko krvi in sploh kako se obnaša,mi je čist grozljiva.Zdaj je mogoče s temi otroci malo bolj normalna ratala,samo me ne mora več prepričat.Lepa ženska zame izžareva neko pozitivno energijo,poleg seveda zunanje lepote.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
usta ma kot kamelja rit.... fuj plastika je out
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ful je huda. Pa ne samo po izgledu. Všeč mi je tud zarad svoje dobrodelnosti.....
Kar se tiče pa ločenega para....pa mislm, da ni glih ona kriva za to.
Kar se tiče pa ločenega para....pa mislm, da ni glih ona kriva za to.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov