Angelina Jolie

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kakšna se vam zdi Angelina Jolie

Sexi
227
45%
Nič posebenga
146
29%
Všeč mi je kot celota
134
26%
Skupaj glasov : 507

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 23. Nov. 2006 16:10

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 084679.php

kok gre pa ta baba že men na kozlanje... tok zoprnga stvora od ženske pa še ne no :roll: ... jst bi jo dvakrat na gobec pa poslala skrete ribat...pa unga Brada Pitta tud k je čist pod njen vpliv padu... seronja
The secret of success is consistency of purpose.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 23. Nov. 2006 16:16

no ja, ampak po drugi strani si pa kar predstavljam svojo rekacijo, če bi fantova bivša najprej razlagala, kako ga še vedno ljubi, potem bi pa na večerjo njegove starše vabila, kot da so one big happy family.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 23. Nov. 2006 16:23

Meni je ona kr neki. Seveda je lepa, vendar je totalna bogomoljka in ne pomnim, kdaj je mela tipa, da ga ne bi speljala drugi ženski. Če smo čisto realni, katera pa ima možnost proti Anglelini, če se ta odloči da hoče imeti od nekoga tipa ali moža.

p.s. s svojim bratom se je na neki prireditvi skoraj skoraj skoraj zalizala. Je pa bila neka akcija z jeziki.

V glavnem kr neki.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 23. Nov. 2006 16:47

:lol: Angelina obtožila Jennifer, da se meša v Bradovo življenje.

Ta je pa dobra. Očitno je Angelina zgubila spomin.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 23. Nov. 2006 17:23

honeydew napisal/-a:Če smo čisto realni, katera pa ima možnost proti Anglelini, če se ta odloči da hoče imeti od nekoga tipa ali moža.

v živo je sicer ne poznam, ampak takole v zvezde kovat jo pa pomoje ni treba. stoposto nekje obstaja en tip, ki bi se znal upret njenim čarom :)
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 23. Nov. 2006 18:52

tocno tko, vprasanje zakaj jo je pol tud un ''bednik'' billy bob thornton pustil in je bla on v depri?? :twisted:
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Nov. 2006 19:24

jullia napisal/-a:no ja, ampak po drugi strani si pa kar predstavljam svojo rekacijo, če bi fantova bivša najprej razlagala, kako ga še vedno ljubi, potem bi pa na večerjo njegove starše vabila, kot da so one big happy family.

Jst bi ji drobovje vn uzela pa nesla na boljšjaka prodajat. :twisted:
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 23. Nov. 2006 19:26

mimi.k napisal/-a:tocno tko, vprasanje zakaj jo je pol tud un ''bednik'' billy bob thornton pustil in je bla on v depri?? :twisted:

OT: men je on res hud :oops:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 23. Nov. 2006 19:49

jullia napisal/-a:no ja, ampak po drugi strani si pa kar predstavljam svojo rekacijo, če bi fantova bivša najprej razlagala, kako ga še vedno ljubi, potem bi pa na večerjo njegove starše vabila, kot da so one big happy family.

Verjetno ne bi bila tako zelo huda, ce bi bila jaz kriva, da je ona bivsa. Ampak to sem seveda le jaz. :wink:

P.S. Billb bob je tud meni bozanski.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Nov. 2006 22:36

micamaca napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20061123_3084679.php

Men ebi tudi motilo, če bi se bivša žena od mojega deca vmešavala tkole, pa vabila njegove starše :) ...no je pa res, da se je prva Angelina vmeala tle notr. Nevem v keri reviji sem brala, da jima je vedeževalka prerokovala, da se bosta v enem letu razšla in se bo Brad vrnil k Jen...kr nekej no :roll:

naj se že zmenji...dem :lach: ...najo pa vsi tud ful opraviti z njimi, predvsem z njo.

Najbolj bedno mi je pa to, da jo je Madonna obtožila, da je ambasadorka zaradi publikacije :roll: ...miselm helou...pomoje tudi za to daje tolk denarja v dobrodelne namene...folk res neve, kaj slabga bi povedov o njej, ker je prevč že skorej popolna in ma res skorej vse v lajfu :zustimm:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jelchi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2004
Kraj: za knjigami

Neprebrana objavaNapisal/-a jelchi » 04. Dec. 2006 23:40

Brad in Angelina imata že svoje pesem... Svašta! :D

http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=1526&flash=1
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 05. Dec. 2006 13:39

Ni mi všeč, ker ima PREVEČ izstopajoče ustnice, ki izgledajo umetno. Zdaj če so ali niso, mi je čisto vseeno. Tudi če so prave, mi niso všeč, ker so prevelike. Yuck! :tot: Kar se tiče njene igralske kariere... Edini film, v katerem se mi je zdela kolikor toliko vredu (kot lik, ne vizualno), je bil Zbiralec življenj. V skoraj vseh ostalih filmih pa igra neko super žensko, ki strelja (in to boljše kot marsikateri moški-še za film je to malo too much :roll: ), se pretepa in s tistimi najlonkami zapeljuje moške po celem svetu, obenem pa igra neko super duper mamo, ko kot po tekočem traku posvaja otroka za otrokom. Vse skupaj je malo preveč tipično ameriško, da bi bilo lahko res. Glede zakona z Bradom pa ne bi komentirala, ker itak ni nič za povedati pri tem. Jennifer se mi zdi bolj normalna kot Angie, ker izgleda naravno in si še ni šla polnit svojih ustnic, kljub temu da nima popolne oblike.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 05. Dec. 2006 13:42

mily napisal/-a::lol: Angelina obtožila Jennifer, da se meša v Bradovo življenje.

Ta je pa dobra. Očitno je Angelina zgubila spomin.

Pa res. :rofl: Vseeno pa je lahko zgodba čisto drugačna, ker ne vemo, kaj je dejansko res, kaj pa ne. Včasih tudi tabloidi vse prikrojijo po svoje. Ravno zato ne berem trič tračev, ker povsod piše nekaj drugega in me potem mine radovednost. Mi je baš vseeno za te slavne. :D :wink:
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 11. Dec. 2006 15:44

Awww. Kakšna luštna slikica. :love: Kok je Zahara srčkana.
Slika
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 11. Dec. 2006 18:26

^^viiiiiiiii...hepi femeli

sam kako se je ona spremenila zj, čiz je drugačna kot takrat, ko je bila poročena z unim Billyjem Bobom
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov