Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
jemina napisal/-a:Angel girl napisal/-a:Oh Brad KLIKC, zgleda ne more pozabt Jennifer
Jz tega nč kj preveč ne verjamem
jaz tudi ne. malo čudno se mi zdi, da ima z njo otroka, je posvojil angelinina in da je ne bi ljubil? ne vem.
oz. da bi še vedno ljubil jennifer.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Sj men je logično, da del njega bo vseeno z njo. Mislim.. Bla je njegova prva žea, bla sta 5čet skupi.. Dost sta dala skupi skoz. Itak, da še je vedno spomin nanjo. Če je pa tko fejst izrazito pol pa res ni uredu ane.
Čeprav nobeni ženski ne bi blo fajn, dabi njen tip še vedno misli na bivšo, logično.
Čeprav nobeni ženski ne bi blo fajn, dabi njen tip še vedno misli na bivšo, logično.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Spet hude klobase da se jim naklada dvigne. Vsi vejo da sta Brangelina par k folk najbl pali na njiju.. napisal bojo use sam da je. To je precej realna zgodba, ampak js mislm, da je on noro zaljubljen v Angelino. Vsi pa vemo, da je Jennifer še vedno v Brada, tko da če je kej na tej zgodbi bosta v enem mescu spet skp.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
jemina napisal/-a:Sp3lca napisal/-a:Angelina je super.. samo mi pa z Brad Pittom ne pašeta skupaj. On je bil z Jeniffer Aniston super skupaj, Angelina pa je bla super ikona mati samohranilke, ki dokazuje, da ženske ne rabijo moškega.
Ja in zaradi tega naj bi bila celo življenje sama. Dj no nehej. Če jima sede skupaj, naj bosta in ju pomoje prav mal briga, če folk misle, da ne sedeta skupaj
Kje sm pa rekla, da ne bi smela bit skupi? Mi pač vizuelno ne pašeta skupi-so what. Mislim, kako so eni občutljivi, čeprav se jih dejansko njuno življenje ne tiče. Ja ok, mi je bla Angelina bolj všeč kot močna, fatalna ženska in mi ne paše skupaj z Brad Pittom. Logično, da ju ne briga, kaj si mi mislimo-sej zakaj bi ju. Ne vem kaj pa tebe tko "prizadene", če nam skupaj nista všeč.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Sp3lca napisal/-a:jemina napisal/-a:Sp3lca napisal/-a:Angelina je super.. samo mi pa z Brad Pittom ne pašeta skupaj. On je bil z Jeniffer Aniston super skupaj, Angelina pa je bla super ikona mati samohranilke, ki dokazuje, da ženske ne rabijo moškega.
Ja in zaradi tega naj bi bila celo življenje sama. Dj no nehej. Če jima sede skupaj, naj bosta in ju pomoje prav mal briga, če folk misle, da ne sedeta skupaj
Kje sm pa rekla, da ne bi smela bit skupi? Mi pač vizuelno ne pašeta skupi-so what. Mislim, kako so eni občutljivi, čeprav se jih dejansko njuno življenje ne tiče. Ja ok, mi je bla Angelina bolj všeč kot močna, fatalna ženska in mi ne paše skupaj z Brad Pittom. Logično, da ju ne briga, kaj si mi mislimo-sej zakaj bi ju. Ne vem kaj pa tebe tko "prizadene", če nam skupaj nista všeč.
Mene ne prizadane tole nč. Zdi se mi, da se v njun lajf utikaš lih tolk kot jz in res se mi ne da kregat s tabo
A jje uredu
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Mislim, da si ti bolj začela v postu z "dej no nehej".. A ni forum namenjen različnim mnenjem.. Z "dej no nehej" pa nekoga omejuješ pr njegovem mnenju.. ni res? Dovolj OT..
And if your head explodes with dark forebodings too
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
ulsika napisal/-a:Meni pa Angelina sploh niti malo ni všeč......pol mi je Jennifer dosti bolj.....Angelina mi je preveč umetna
Men je pa glih Jenn umetna (btw ma popravlen nos), Angelina pa tko naravna...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
upam da te slikce še ni
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt in Brad
Sam če bosta šla narazen bodo najbolj trpeli otroci,sam dvomim da je Brad tako neodgovoren da bi Angelino pustu zdaj ko imata otroke,saj je zmeri govoril da si želi veliko družino,pa tudi ko je posvojil starejša 2 je menda podpisal da če se razideta nima več pavice do Zahare pa Madoxa al neki tacga
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt in Brad
Sam če bosta šla narazen bodo najbolj trpeli otroci,sam dvomim da je Brad tako neodgovoren da bi Angelino pustu zdaj ko imata otroke,saj je zmeri govoril da si želi veliko družino,pa tudi ko je posvojil starejša 2 je menda podpisal da če se razideta nima več pavice do Zahare pa Madoxa al neki tacga
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jao men je ona took huda ..pa tud kot igralka mi je zakon!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
mislim, da sem nekje brala, da je to reklamco delala še med nosečnostjo
Brad and Angelina moving to avoid Jennifer Aniston
gossipin.com napisal/-a: A friend of Brad’s told U.K Sun: “Brad wanted distance from his ex.”
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- andreaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2006
Men je ona tud všeč, tud za to k je posvojila dva otroka in skrbi zanju, sam ma pa en velik minus pr men k se je zapletla z Bradom Pittom... Mislm njej tud verjetn ne bi blo všeč, če bi ji kera druga ženska to nardila. Men že ne bi blo kul
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov