Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Men pa je Angelina čist fajna... v bistvu jo spoštujem zarad tega, ker je pripravljena o vseh stvareh JASNO in GLASNO, ter brez tabujev spregovorit tudi v javnosti. To, da je posvojila otroka, ki je HIV+, me je kr malo pretreslo. Nekako si neznam predstavljat, da bitudi jaz storila kej takega. Spoštujem njeno odločitev in se mi zdi to od nje lepo. Glede tega pa, da je Madox v nevarnosti. To je res ja... nevem. Kr mal sem zamedena, ampak to ne spremeni mojega mnenja. Za to, da posvojiš bolanega otroka, moraš imet ogromno poguma. Kar ga ta ženska zagotovo ima...
My dreams are my reality...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
O budale. Pa km gre ta svet?
i love love
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Angelina Jolie in Brad Pitt sta dan po rojstvu njune hčerke Shiloh Nouvel Jolie-Pitt darovala 300.000 dolarjev za nakup zdravstvene opreme v državnih bolnišnic v Namibiji, so povedali predstavniki te južnoafriške puščavske države.
Klik
Ful lepo od njiju
Klik
Ful lepo od njiju
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*melby* napisal/-a:Angelina Jolie in Brad Pitt sta dan po rojstvu njune hčerke Shiloh Nouvel Jolie-Pitt darovala 300.000 dolarjev za nakup zdravstvene opreme v državnih bolnišnic v Namibiji, so povedali predstavniki te južnoafriške puščavske države.
Klik
Ful lepo od njiju
Sej slike od tamale sta tut za 5 mio $ prodala in bo šlo vse za dobrodelne namene.
Mislm vsaj ena zvezdnica, ki mal z glavo razmišlja in kej pametnega s kešem naredi, ne pa sam zabave, oblekce pa droge...
skinny - Kofetarica
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
bad_girl napisal/-a:*melby* napisal/-a:Angelina Jolie in Brad Pitt sta dan po rojstvu njune hčerke Shiloh Nouvel Jolie-Pitt darovala 300.000 dolarjev za nakup zdravstvene opreme v državnih bolnišnic v Namibiji, so povedali predstavniki te južnoafriške puščavske države.
Klik
Ful lepo od njiju
Sej slike od tamale sta tut za 5 mio $ prodala in bo šlo vse za dobrodelne namene.
Mislm vsaj ena zvezdnica, ki mal z glavo razmišlja in kej pametnega s kešem naredi, ne pa sam zabave, oblekce pa droge...
Ja drugi, ki razmišlajo kako bojo s svojimi otroki služili denar, bi se lahko zgledovali po njima. Rees vsaj nekdo, ki da nekaj od svojega zajetnega kupčka denarja
i love love
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
He,he men je čista Angelina, sploh v oči in ustnice.
-
skinny - Kofetarica
laske ma po bradu, obrazek pa po angelini . lušno dete. meni je všeč. zdaj me samo zanima, če bosta delala kako razliko med svojim "tapravim" in posvojenim otrokom?!
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
uršy napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:He,he men je čista Angelina, sploh v oči in ustnice.
Ampak res
pa sej uno taspodnje dete je angelina... mal si preberte kaj piše pod slikami
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov