Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Men tud ni Angelina neki posebi huda. Že res, da je zlo lepo od nje, da pomaga otrokom v stiski, očitno ma vlko srce. Ni zdej grda, ampak tud nekak ni moj tip ženske... Ne vem, prepolne ustnice, na trenutke mi deluje tud taka možača, celo mal kurbisch (pa da neb bla kira užaljena). Je dobra igralka pa vse, ampak nekak ni mi pa zdej na top listi. Pa tud mnogo rajš bi vidla, da bi šel Brad nazaj k Jenny.
...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
men je bla včasih antipatična, zadnje čase mi je pa ful všeč... tako vizualno kot karakterno. tak srček je... 

-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
*tamalla* napisal/-a:na k**** mi gre ženska...
ker se umešava v drugi zakon...
za---> :box:![]()
drugače mi je pa lepo od nje ko ima te otroke boge in jim da lepi dom...
Zakaj je pa skoz ženska kriva? Sej tip ve kaj ma doma. Njej ni treba za to skrbet. Sej a mi ostali smo pa vsi svetniki.
-
Lane - Komunikatorka
Ženska je full huda. Res je uspela pa čeprav to nekateri pripisujejo njenemu videzu jaz mislim, da ni tako.
Obenem je pa dokazala, da zna biti tudi odlična mati. To z Bradom, je pa lahko samo komercialna zadeva za reklamo filma počakajmo malo (se še spomnite Lopez & Ben A. sceno).
Prav dvomim, da se je ona nastavljala Bradu. Samo fantje povejte bi se lahko uprli takšni ženski, če bi jo imeli v bližini.
Obenem je pa dokazala, da zna biti tudi odlična mati. To z Bradom, je pa lahko samo komercialna zadeva za reklamo filma počakajmo malo (se še spomnite Lopez & Ben A. sceno).
Prav dvomim, da se je ona nastavljala Bradu. Samo fantje povejte bi se lahko uprli takšni ženski, če bi jo imeli v bližini.
-
zmajcica7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
ja men je osebno ona ful lusna pa seveda tut mojmu fantu je zlo zlo vsec
sicer kot igralka lih ne blesti in mi tut ni vsec na tem podrocju. kar se pa tice frocov
pa se neki o njenih ustncah; a veste, da je sama z njimi nezadovoljna
pac vsak mora neki najdt na sebi!
sicer kot igralka lih ne blesti in mi tut ni vsec na tem podrocju. kar se pa tice frocov

pa se neki o njenih ustncah; a veste, da je sama z njimi nezadovoljna

pac vsak mora neki najdt na sebi!
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
una slikica na kateri je punčica-taka mal hecna, smešna je videt, k en pajacek
men sta obe gut- Angelina in Jennifer, sam bol mi pa pašeta skupi Jenifer in Brad- mogoče ker sm ju bla navajena vidt skup

men sta obe gut- Angelina in Jennifer, sam bol mi pa pašeta skupi Jenifer in Brad- mogoče ker sm ju bla navajena vidt skup
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
*tamalla* napisal/-a:na k**** mi gre ženska...
ker se umešava v drugi zakon...
za---> :box:![]()
drugače mi je pa lepo od nje ko ima te otroke boge in jim da lepi dom...
ne morm pomagat, ampak sem istega mnenja, mi ni simpatična ...
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
men je un film g. in g. smith fuuul ušeč. kot igralka mi je 1A. tud moj loobi se scedi ko jo vidi. in zato sm mogla laufat po cosmoja...
lepa je. tu vsi svetovni cajtngi jo uvrščajo med najlepše in med najuplivnejše igralke.. skenslala je j. roberts...

lepa je. tu vsi svetovni cajtngi jo uvrščajo med najlepše in med najuplivnejše igralke.. skenslala je j. roberts...

-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Lahko rečm, da je neki posebnga, čeprov men na vseh slikah ni všeč - na kkšnih deluje taka groba. Za moj okus je preveč taka kurbiš, men so bl všeč take mile, svetle punce kot npr. Gwyneth pa Scarlet pa podobne.
Mi pa ni več cool odkar z Bradom petlja, čeprav ne rečm, da je ona kriva za razpad. Men je bla Jennifer velik bl simpatična.
Mi pa ni več cool odkar z Bradom petlja, čeprav ne rečm, da je ona kriva za razpad. Men je bla Jennifer velik bl simpatična.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Bunny Muffin napisal/-a:Ona je legenda! Ženska je res superDobro zgleda, slava in denar je po moje tudi nista pokvarila, pa še aktivno sodeluje v humanitarnih in dobrodelnih akcijah. Všeč mi je tudi njena ideja o tem da hoče posvojiti otroke iz različnih delov sveta in jih s tem rešiti lakote in revščine (kot je Zaharo)... očitno res hoče pisano družino
V glavnem... ona je meni favoritka med igralkami... me likes her a lot!
(Pa zdaj po intervjuju v novem cosmotu, sem ugotovila da imava nekaj skupnega... tudi moj dedi je bil iz Češke)
Kot če bi mi brala misli.

Tudi meni je luškana, in prav se mi zdi, da pomaga otrokom sveta, če ima to možnost in je finančno sposobna (kar itak je).
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
faaaaaaaak kera tema
ta modelka je my fav' ..... res ona je pa men najbolsa oseba iz hoolywooda...
men ful simpatična deluje, uredu zgleda (ok ustnce mi niso ušeč, sam pogled ma pa do jaja), to da je posvojila bebice je itak cist adijo najbols, lohka bi vec folka to delal u ameriki k majo dost kesa (pa tut drugje po svetu), ampak majo premal cajta pa skrbijo sam za svoje ignorantske riti....
ful nikol ne slišš da ker zvezdnik prispeva kšnim dobrodelnim organizacijam..... to me ful jezi 

- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
Ko že razglabljamo o Angelini... res je lušna, prijazna, dobra, sexy... ampak ravno ustnice mi niso všeč. Ne vem kako moški razmišljajo o tem, ampak če bi bila jaz moški in bi se hotela poljubljat z njo... njene ustnice mi dajejo občutek, da bi me celo posesale. In to mi ni všeč!
-
Lane - Komunikatorka
ninaf napisal/-a:Ko že razglabljamo o Angelini... res je lušna, prijazna, dobra, sexy... ampak ravno ustnice mi niso všeč. Ne vem kako moški razmišljajo o tem, ampak če bi bila jaz moški in bi se hotela poljubljat z njo... njene ustnice mi dajejo občutek, da bi me celo posesale. In to mi ni všeč!
Zanimivo, pa glih ko so sestavljal sanjsko žensko, so strokovnjaki dejali, da bi morala imeti njena usta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov