Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men je ona čist mim,zdej mi je še Brad antipatičen ratu,odkar je z njo skupej.Pa tolk simpatično ženkico je mel.Res škoda!Ta ženska je kt da bi bla iz The Adams Family al pa vampirka,grozna.
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
men je ona f** fajna....kot celota. zdi se mi super po osebnosti in po videzu...nimam pripomb
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
ne vem no..men je ženska ful huda za pogledat, čist seksapilna in neb mogla rečt da ma pa pouprečn body..jst bi umrla za tazga
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
alesko - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
jooojjj zenske...ne mi dirat angelino no...
ona pa res nima povprecnga telesa kva je z vami..
sej ni cudn da tipi nezadovolni z vami ce tko razmislate...
ona pa res nima povprecnga telesa kva je z vami..
sej ni cudn da tipi nezadovolni z vami ce tko razmislate...
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
Devil''s baby napisal/-a:men je ona f** fajna....kot celota. zdi se mi super po osebnosti in po videzu...nimam pripomb
hehe...mala napaka da se ne bo narobe razumel....ful fajna je blo mišlen ne pa kej druzga
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je fenomenalna tako vizualno kot drugače (kar preberem iz časopisov glede njenih dejanj)....to da je pa še Brada dobila...svaka čast..lep par sta!
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
- Kraj: AMSTRDAM
Na nek nacin moja vzornica
Zivljenje je lepo!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Mogoče še ne veste:
Lepa igralka Angelina Jolie je imela zelo morbidne ideje. Ko je bila mlajša, je namreč želela voditi svoj pogrebni zavod. Moški svet bi bil za marsikaj prikrajšan!
Lepa igralka Angelina Jolie je imela zelo morbidne ideje. Ko je bila mlajša, je namreč želela voditi svoj pogrebni zavod. Moški svet bi bil za marsikaj prikrajšan!
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov