Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se ona ful dopade kot pojava v filmih - taka energična seksi ženska, ki se nikomur ne pusti je*** v glavo
Ampak kar se pa videza tiče, se mi pa ne zdi nič posebnega. Sploh na tej zadnji sliki, ko je obraz približan. Pač, namazana tako, da so poteze poudarjene. Edino barva oči mi je pa res všeč.
Ampak kar se pa videza tiče, se mi pa ne zdi nič posebnega. Sploh na tej zadnji sliki, ko je obraz približan. Pač, namazana tako, da so poteze poudarjene. Edino barva oči mi je pa res všeč.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
okej, povsem normalno je, da marsikomu ni všeč, ampak da ni nič posebnega to pa dvomim...meni je ona fuuul posebna, oči, ustnice, oblika obraza, značaj, smisel za modo...nenavadna je res! Zdaj pa odvisno-enim pozitivno drugim negativno.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mi skuzi, ampak meni se res ne zdi tako zelo posebna (barva oči izvzeta ). Pač ima malo bolj polne žnablje, pa saj ni edina. In zelo lepo oblikovane obrvi, ampak tudi to ni nič posebnega.
Saj ne pravim, da izgleda slabo. Se mi pa zdi Catherine Zeta-Jones recimo veliko lepša ter njene poteze bolj neobičajne.
Saj ne pravim, da izgleda slabo. Se mi pa zdi Catherine Zeta-Jones recimo veliko lepša ter njene poteze bolj neobičajne.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je ona lepa v obraz, sam čist preveč suha. Prav grdo. Brad mi pa SPLOH ni všeč. Pa una Shiloh ... ne vem, men ni luštna. Najlepši otrok je Pax - on je pa res tk šikan.
Drugač pa, lepota je itak relativna (jasno) - enim se npr. Angelina ne zdi nč posebnga, js pa recimo nikol ne bom razumela, kak lahk Penelope Cruz velja za tako lepotico, ker men je res .
Drugač pa, lepota je itak relativna (jasno) - enim se npr. Angelina ne zdi nč posebnga, js pa recimo nikol ne bom razumela, kak lahk Penelope Cruz velja za tako lepotico, ker men je res .
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Vedno mi je bla všeč! Vse mi je blo všeč, njena blond barva, črna, rjava..everything ji paše. Mi ma res fenomenalno obliko face, "padam" na opazne čeljusti lepe oči ma, nos, maaaa vse. Kot igralka je tud precej dobra samo je pač vedno bila povsod bolj omenjena, kot "lepotica" in ne igralka. Kar se pa tiče osebnosti, mi ni preveč mar kakšna je, se mi pa zdi, da bi morala bit zgled drugim zvezdnikom in zvezdnicam, kar se tiče dobrodelnega dela. Tko da to pr men odtehta vse kvazi štorije o krvi, prevzemu Brada blablabal
It was forever..but it didnt last long..
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jap, res je vedno bolj suhcna..v obraz je še kr fenomenalna, tiste roke pa noge pa..fak
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov