Angelina Jolie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
emmm angie je kul
men je tolk kul d sm ze povedla d nej bi drgac bla straight sam njej se pa neb mogla upret
men je tolk kul d sm ze povedla d nej bi drgac bla straight sam njej se pa neb mogla upret
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Vidmo obe slikici...Maddox že ve, kam je treba rokico dat
Men je Angelina prov uredu ženska. Tud to mi je všeč, da je posvojila Maddoxa in Zaharo...eni recimo samo govorijo in govorijo, naredijo pa nič!
HASTA LUEGO
-
Diana25 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
ne rada priznam ampak je HUDA.. kar se tiče fizičnega izgleda je skoraj popolna, .. usnice, oči, postava... kot celota zažiga...
me pa odbija z svojim obnašanjem. zaveda se svoje lepote zato se mi zdi da je praveč arogantna...
cenim pa njeno požrtvovalnost, glede dobrodelnih namenov.
me pa odbija z svojim obnašanjem. zaveda se svoje lepote zato se mi zdi da je praveč arogantna...
cenim pa njeno požrtvovalnost, glede dobrodelnih namenov.
“Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, temveč, da se po padcu vedno pobereš.”
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Sem jo včeri gledla v filmu Mr. & Mrs. Smith (film je preveč holivudski in na čase meji na znanstveno fantastiko), ampak Anđelina Đoli ......... mačka pa pol
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Sam res.....
Angelina se zlo težko loč od Maddoxa, res novejše slike kar jih ni iz filmov so vse z otroci.....
Drgač pa valda da bojo dal njej takoj otroka ker je polna keša in bo za njega finančno zlo dobr poskrbela... bolš kukr eni k si tud zelijo otroka pa mogoče niti nimajo dovolj velikih dohodkov....
Pa še če s tem rešuje otroke iz tretjega sveta... veš kolk otrok bi rabl pomoč, pa je ne dobijo... hvala bogu da obstajajo taki ljudje kot je Angelina... pa tud če bi posvojila sam enga, ze njega je to cel svet.....
....če bi le blo več takih ljudi, ki bi bli to zmožni narest in bi to dejansko nardil..... ......
drgač pa počakmo, da Maddox zraste, pa bomo vidl a bo razvajenček OD svoje slavne ''mamice'' al bo tud on plemenitih dejanj KOT njegova ''mami''
Angelina se zlo težko loč od Maddoxa, res novejše slike kar jih ni iz filmov so vse z otroci.....
Drgač pa valda da bojo dal njej takoj otroka ker je polna keša in bo za njega finančno zlo dobr poskrbela... bolš kukr eni k si tud zelijo otroka pa mogoče niti nimajo dovolj velikih dohodkov....
Pa še če s tem rešuje otroke iz tretjega sveta... veš kolk otrok bi rabl pomoč, pa je ne dobijo... hvala bogu da obstajajo taki ljudje kot je Angelina... pa tud če bi posvojila sam enga, ze njega je to cel svet.....
....če bi le blo več takih ljudi, ki bi bli to zmožni narest in bi to dejansko nardil..... ......
drgač pa počakmo, da Maddox zraste, pa bomo vidl a bo razvajenček OD svoje slavne ''mamice'' al bo tud on plemenitih dejanj KOT njegova ''mami''
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Huda bejba.
Samo Mr. and Mrs. Smith mi je bil pa beden film (z ogromno klišeji).
Glede posvojitev pa: določene države nimajo možnosti posvojitev iz drugih držav, celin, predvsem iz kake Afrike, Azije itd. in mislim, da so se pri nas nekaj šli, da bi to možnost počasi uvedli - zato ker Slovenci čakajo približno do penzije, da pridejo na vrsto za posvojitev.
Glede Angeline pa mislim da je prav in lepo, da se tako trudi.
Samo Mr. and Mrs. Smith mi je bil pa beden film (z ogromno klišeji).
Glede posvojitev pa: določene države nimajo možnosti posvojitev iz drugih držav, celin, predvsem iz kake Afrike, Azije itd. in mislim, da so se pri nas nekaj šli, da bi to možnost počasi uvedli - zato ker Slovenci čakajo približno do penzije, da pridejo na vrsto za posvojitev.
Glede Angeline pa mislim da je prav in lepo, da se tako trudi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov